Πως θα κάνετε έντονα τα γράμματα σε ένα κείμενο στο iphone σας

0
Σε έναν υπολογιστή, έχετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου όπως το cmd + b και το ctrl + i για τους έντονους χαρακτήρες, η την πλάγια γραφή ή με υπογράμμιση κειμένου. Αλλά πώς ακριβώς μπορειτε να το κάνετε αυτό στο iPhone σας; 
Ανετα! Πατήστε δύο φορές μια λέξη για να την επισημάνετε και σύρετε τα βελάκια για να επιλέξετε πολλές λέξεις, αν θέλετε η και ολόκληρο το κειμενο. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα μενού. Αγγίξτε εδώ το "B/U" και, στη συνέχεια, επιλέξτε μία από τις τέσσερις επιλογές: Bold, Italic, Underline ή Strikethrough.

Ανάλογα με την εφαρμογή, ενδέχεται να μην βλέπετε αυτήν την επιλογή στο αναδυόμενο μενού αμέσως. Εάν δεν μπορειτε να το κάνετε, πατήστε στα δεξιά του αναδυόμενου παραθύρου για να αποκαλύψετε την επιλογή "BIU". Εάν εξακολουθείτε να μην το βλέπετε, η μορφοποίηση πιθανόν να μην είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Ορισμένες εφαρμογές, όπως τα μηνύματα , απλά δεν το υποστηρίζουν.

Αν θέλετε να αναιρέσετε τη μορφοποίηση, επισημάνετε ξανά το κείμενο, επιλέξτε ξανά το BIU και, στη συνέχεια, πατήστε ξανά το στυλ μορφοποίησης για να το απενεργοποιήσετε.
Δείτε το παράδειγμα στην εικόνα που ακολουθεί...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !