Spotify: H χρήση της Siri από το Apple Watch είναι διαθέσιμη σε beta

0
Η Spotify διανέμει μια νέα beta έκδοση της εφαρμογής της αυτό το Σαββατοκύριακο με μια καινοτομία που θα ενδιαφέρει όλους τους ιδιοκτήτες ενός Apple Watch και ειναι η δυνατότητα χρήσης της Siri. 
Είναι δυνατό να καλέσετε τη βοηθό φωνητικής κλήσης της Apple για να ξεκινήσει η μουσική, μια λίστα αναπαραγωγής, να αλλάξετε τον τύπο της αναπαραγωγής (για παράδειγμα, εναλλαγή σε τυχαία λειτουργία) και πολλά άλλα. Όλα αυτά έχουν ήδη γίνει δυνατά στο iPhone από το περασμένο φθινόπωρο και τώρα έχουν φτάσει στο Apple Watch. Η Apple Music έχει προσφέρει αυτές τις δυνατότητες για λίγο.

Το Spotify δεν λέει ακόμα πότε η χρήση της Siri από το Apple Watch θα είναι διαθέσιμη σε όλους, αλλά αυτό το χρονικό διάστημα δεν πρέπει να είναι μεγάλο. Για την πληροφόρησή σας, η υποστήριξη της Siri για το Spotify στο iPhone έκανε το beta ντεμπούτο της στις 27 Σεπτεμβρίου πριν είναι διαθέσιμη για όλους στις 7 Οκτωβρίου. Δεν είναι αδύνατο η υποστήριξη για όλους στο Apple Watch να γίνει σε δέκα ημέρες περίπου.

Το Spotify είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη από το App Store .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !