Η Apple κατοχυρώνει την προσαρμογή του Animojis / Memojis

0
Η Apple έχει αποκτήσει ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό 10.607.419.Αυτό κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, αλλά έχει δημοσιοποιηθεί μόνο τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για την προσαρμογή των Animojis και Memojis.  
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple σχετίζεται με ένα περιβάλλον επεξεργασίας avatar που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν προσαρμοσμένα είδωλα για online παιχνίδια και άλλες εφαρμογές. Ξεκινώντας από ένα κενό πρόσωπο, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει, να αλλάξει το μέγεθος και να τοποθετήσει διάφορα στοιχεία (μάτια, μύτη, στόμα για παράδειγμα).

Ο χρήστης μπορεί επίσης να αλλάξει το σχήμα του προσώπου του avatar, το χρώμα του δέρματος και το χρώμα όλων των άλλων στοιχείων. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εξηγεί ότι η είσοδος αφής και οι χειρονομίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χειροκίνητη τροποποίηση του avatar. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ χειροκίνητης και αυτόματης δημιουργίας του avatar. Η επεξεργασία του avatar μπορεί επίσης να είναι μέρος ενός διαθέσιμου χώρου σε εφαρμογές τρίτων. Τέλος, ένα ή περισσότερα στοιχεία του avatar μπορεί να είναι κινούμενα.

Τα Animojis / Memojis προορίζονται για τα iPhone και τα iPad με αναγνωριστικό προσώπου. Στο iPhone, είναι από το iPhone X και μετά που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !