Η Apple δημιουργεί τις δικές της ασπίδες προσώπου για τον κορωναϊο

0
Ο Tim Cook αναφέρθηκε ξανά στην κατάσταση του κορωναϊού και πιο συγκεκριμένα τι κάνει η Apple εν τω μεταξύ για να βοηθήσει τη ιατρική/νοσοκομειακή κοινότητα. Δύο ανακοινώσεις έγιναν σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε σήμερα στο Twitter. 
Η πρώτη ανακοίνωση είναι ότι η Apple έχει κατορθώσει να προμηθεύσει 20 εκατομμύρια χειρουργικές μάσκες από τους προμηθευτές για να τις διανείμει σε όλο τον κόσμο σε επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης που έχουν τις ανάγκη. Πριν από δύο εβδομάδες, ο Tim Cook ανέφερε 10 εκατομμύρια μάσκες για τις Ηνωμένες Πολιτείες και αρκετά εκατομμύρια ακόμη για την Ευρώπη.

Η δεύτερη ανακοίνωση σχετίζεται με ασπίδες προσώπου που δημιουργούνται απευθείας από την Apple.Αυτές καλύπτουν ολόκληρο το πρόσωπο, είναι επίπεδες όταν βρίσκονται σε κουτί, συναρμολογούνται σε δύο λεπτά και είναι εύκαμπτες. Τα υλικά για αυτές τις ασπίδες προσώπου προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, σύμφωνα με τον Tim Cook. Ο διευθυντής είπε ότι η Apple θα στείλει ένα εκατομμύριο αντίγραφα αυτών των ασπίδων προσώπου στο τέλος αυτής της εβδομάδας και η Apple θα προσφέρει στη συνέχεια ένα επιπλέον εκατομμύριο κάθε εβδομάδα.

Αυτές οι ασπίδες προσώπου θα διανεμηθούν πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ο Tim Cook δήλωσε ότι η Apple θέλει επίσης να στοχεύσει και στη διεθνή αγορά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !