Αυτά είναι τα πρότυπα του AppleWatch που βρέθηκαν τυχαία

0
Το Apple Watch (σειρά 0) κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από την Apple το 2015. Ωστόσο, πριν από την απελευθέρωση του προϊόντος, η Apple είχε δοκιμάσει εσωτερικά το ρολόι για περισσότερο από ένα χρόνο. Ο Giulio Zompetti, ένας 27χρονος από τη Βόρεια Ιταλία, κατάφερε να πάρει στα χέρια του έξι πρωτότυπα Apple Watch από το 2014. 
Ο Ιταλός δεν αποκάλυψε πώς πήρε τα χέρια του στις πρωτότυπες μονάδες, αλλά ανέφερε ότι κατά κύριο λόγο προέρχονται από μονάδες ανακύκλωσης ηλεκτρονικών απορριμμάτων. Όλες οι έξι πρωτότυπες μονάδες που αποκτήθηκαν είναι σπασμένες, αλλά τα βασικά τους στοιχεία τους εξακολουθούν να λειτουργούν. Σχεδιάζει να τα διορθώσει και στη συνέχεια να τα πουλήσει για χιλιάδες δολάρια. Ο Ιταλός έχει τη συνήθεια να αποκτά πρωτότυπα προϊόντων της Apple.

Έχουμε δει στο παρελθόν πρωτότυπα iPhones και άλλα προϊόντα της Apple που πωλούνται σε eBay σε υψηλές τιμές. Το 2012, ένα πρωτότυπο iPhone 4 κυκλοφόρησε στο eBay για 10.000 $ δολαρια. Εκτός από τους συλλέκτες, τα πρωτότυπα προϊόντων της Apple προτιμούνται επίσης σε μια υπόγεια αγορά των χάκερ που θέλουν να τα πάρουν τα χέρια τους επειδή έχουν απενεργοποιήσει ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Αυτό διευκολύνει τον εντοπισμό σφαλμάτων και την παραβίαση αυτών των προϊόντων.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !