Οι καλύτερες προσφορές σε εφαρμογές για την εβδομάδα που πέρασε

0
Οι περισσότεροι από εμάς συνήθως ψάχνουμε τις καλύτερες εφαρμογές για το κινητό μας αλλά και σε ενδιαφέρουσες προσφορές όπως δωρεάν η σε μειωμένη τιμή.
Έτσι πιο κάτω πάμε να δουμε μερικές που κυκλοφορήσαν στις πρόσφορες αυτής της εβδομάδος.. 
Δημιουργήστε δυναμικά θέματα για το ρολόι της Apple

Η εφαρμογη Watchmaker θέλει να προσθέσει ένα νέο επίπεδο προσαρμογής στο Apple Watch. Ο προγραμματιστής David Smith κυκλοφόρησε προηγουμένως μια ολόκληρη σειρά από εξαιρετικές εφαρμογές που λειτουργούν με το Apple Watch όπως την Pedometer ++, Sleep ++, Activity ++ και πολλά άλλα. Αλλά το τελευταίο του έργο επικεντρώνεται στην παροχή δυναμικών επιπλοκών- θεμάτων. Τώρα ήρθε η ώρα να προσαρμόσετε περαιτέρω κάθε επιπλοκή με τη γραμματοσειρά, το χρώμα, τον τύπο χεριού και την τοποθεσία. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τι εμφανίζεται όταν το χρησιμοποιείτε βάσει χρόνου. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε το δείτε το πρωί και στη συνέχεια να μεταβείτε στο ημερολόγιο όταν βρίσκεστε στο γραφείο. Στο τέλος της ημέρας, μπορείτε να δείτε την πρόοδο της δραστηριότητας για να βεβαιωθείτε ότι έχουν γεμίσει όλα τα δαχτυλίδια και πολλά άλλα.

Κατεβαστε την εφαρμογη από εδώ


Ένα διαδραστικό κόμικ

Το μόνο όριο με το ShuffleHead είναι η φαντασία σου. Η διαδραστική, εφαρμογή κόμικς που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν σχεδόν απεριόριστο συνδυασμό εικόνας, μουσικής και ιστορίας. Υπάρχουν 16 εικόνες που μπορούν να οδηγήσουν σε περισσότερους από 4.000 μοναδικούς συνδυασμούς. Επιπλέον αρχεία ShufflePacks μπορούν να ξεκλειδωθούν με αγορές εντός εφαρμογής.

Κατεβαστε την εφαρμογη από εδώ στα 1,99


Τα podcasts έγιναν απλά (ipad)

Η εφαρμογή Cosmicast διαθέτει ένα διασκεδαστικό στοιχείο στοιχείο. Όταν παίζετε ένα podcast, θα δείτε ένα δίσκο σε ένα πικάπ με το λογότυπο του podcast. Μπορείτε να σπρώξετε το πικάπ για γρήγορη προώθηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω ενός επεισοδίου podcast.

Την εφαρμογη ειναι διαθέσιμη εδώ για τα ipad στα 7,99


 Εφαρμογή της παρακολούθησης απορρήτου επιδόσεων

Η εφαρμογή δεν απαιτεί δημιουργία λογαριασμού και συγχρονίζει τα δεδομένα με την Apple Health. Είναι απλή και διαισθητική και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε να βλέπετε τις επιδόσεις σας και να προχωρήσετε εύκολα και στη συνέχεια για να δείτε όλα τα διαφορετικά στατιστικά στοιχεία εν κινήσει ή αργότερα.
Την εφαρμογη θα την κατεβάσετε από το σύνδεσμο εδώ στα 2,29.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !