Το Facebook εγκαινιάζει το Kit, μια εφαρμογή Apple Watch για συνομιλία με τους αγαπημένους σας

0
Το Facebook σήμερα παρουσιάζει μια νέα εφαρμογή. Το όνομά της είναι Kit ("Keep In Touch") και προορίζεται για το Apple Watch. Ωστόσο, είναι καλό να προσδιορίσετε ότι δημιουργήθηκε ως ένα πείραμα από την ομάδα NPE του κοινωνικού δικτύου. 
Το κιτ διευκολύνει την επικοινωνία με το Apple Watch. Όλα όσα χρειάζεστε για να συνθέσετε ένα μήνυμα είναι στα χέρια σας. Δεν χρειάζεται πλέον να παλεύεις για να πλοηγηθείς σε μια μικρή οθόνη για να βρεις τη σωστή επιλογή, λέει το Facebook.

Για να ξεκινήσετε, απλώς σαρώστε τον κωδικό QR στο ρολόι σας και επιλέξτε μια επαφή. Πατώντας σας επιτρέπει να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα, την τοποθεσία σας ή ένα Emoji. Μπορείτε επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση στη φωνητική υπαγόρευση.

Η εφαρμογή Kit είναι τουλάχιστον διαθέσιμη στο App Store στον Καναδά προς το παρόν. Δεν εμφανίζεται ακόμη διαθέσιμη στο Ελληνικό App Store ή σε άλλες περιοχές, αλλά αυτό δεν πρέπει να κρατήσει για πολύ.

Η Κιτ έγινε μέλος της Tuned, μιας άλλης πειραματικής εφαρμογής του Facebook που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα . Είναι μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων για ζευγάρια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !