Το InstagramPlus Tweak σάς επιτρέπει να βλέπετε ιστορίες στο Instagram χωρίς να σας καταλάβουν

0
Εάν είστε χρήστης του Instagram που θέλει περισσότερο έλεγχο στον τρόπο λειτουργίας της δημοφιλούς εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στο iPhone σας, τότε το InstagramPlus tweak είναι εδώ για να σας βοηθήσει.  
Αυτό είναι ένα απόλυτο tweak Instagram που έχει σχεδιαστεί για να "ξεκλειδώνει τις πλήρες δυνατότητες του Instagram" για τους χρήστες του. Αυτό το κάνει προσφέροντας μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών που δεν είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή από προεπιλογή.

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του InstagramPlus tweak επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να βλέπουν κρυφά τις Ιστορίες και τις ζωές άλλων ανθρώπων χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν.

Αυτό το tweak δεν σταματά στη διευκόλυνση της απόκρυψης στο Instagram, καθώς διαθέτει επίσης λειτουργία Low Data Mode που επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύψουν τις καρτέλες εξερεύνησης, ανάρτησης και δραστηριότητας με το πάτημα ενός κουμπιού. Επομένως, εάν έχετε χαμηλά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, δεν καταλήγετε άσχετες αναρτήσεις στην καρτέλα Εξερεύνηση. Αυτό βοηθά επίσης στην αποτροπή πρόσβασης άλλων ατόμων σε αυτές τις ενότητες του λογαριασμού σας Instagram όταν πρέπει να παραδώσετε το iPhone σας σε αυτά.

Η εφαρμογή Instagram σταμάτησε πρόσφατα να εμφανίζει συνολικές επισημάνσεις "μου αρέσει" και προβολές σε αναρτήσεις. Με το tweak InstagramPlus μπορείτε να το διορθώσετε και να λάβετε τις συνολικές επισημάνσεις "μου αρέσει" και τον αριθμό προβολών στον λογαριασμό σας.

Με το InstagramPlus μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την ένδειξη πληκτρολόγησης για τον λογαριασμό σας, να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης και να αποκτήσετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων μέσων άμεσων μηνυμάτων όσες φορές θέλετε, σε αντίθεση με τα επίσημα όρια.

Άλλες δυνατότητες του InstagramPlus tweak περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων λογαριασμών, την προβολή εικόνας προφίλ πλήρους ανάλυσης για λογαριασμούς άλλων ατόμων, την απενεργοποίηση emoji γρήγορης αντίδρασης, τα σχόλια δόνησης, τη λειτουργία Μουσικής Instagram σε χώρες που δεν υποστηρίζονται και πολλά άλλα.

Με το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων που προσφέρει, το InstagramPlus είναι ένα must must tweak για κάθε χρήστη του Instagram εκεί έξω. Μπορείτε να κατεβάσετε το InstagramPlus tweak από το πακέτο του Packix δωρεάν. Λειτουργεί με iOS 12 και iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !