Το iOS 13.4.1 είναι διαθέσιμο

0
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το iOS 13.4.1 (build 17E262) για λήψη στο iPhone και το iPadOS 13.4.1 και στο iPad . Η ενημέρωση έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την τελική έκδοση του iOS 13.4 και την πρώτη beta του iOS 13.4.5 . 
Η Apple λέει ότι το iOS 13.4.1 διορθώνει ένα πρόβλημα που εμπόδισε τις συσκευές που εκτελούν το iOS 13.4 να συμμετέχουν σε κλήσεις FaceTime με συσκευές που εκτελούν iOS 9.3.6 ή παλιότερα ή το OS X El Capitan 10.11.6 ή παλαιότερη έκδοση. Αυτό το σφάλμα εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τους χρήστες. Η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει επίσης ένα σφάλμα στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" που προκάλεσε την αποτυχία της ενότητας Bluetooth στο μενού γρήγορων ενεργειών στην αρχική οθόνη. Από την πλευρά του iPad, το iPadOS 13.4.1 επιλύει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να αποτρέψει την ενεργοποίηση του φακού από το κέντρο ελέγχου ή την κλειδωμένη οθόνη του iPad Pro.

Σημειώστε ότι ένα άλλο σφάλμα αποκαλύφθηκε πρόσφατα σχετικά με τη χρήση των VPN. Το iOS δεν κρυπτογραφεί πλήρως την κίνηση στο Διαδίκτυο από το iOS 13.3.1. Φαίνεται ότι η λύση δεν υπάρχει ακόμη με το iOS 13.4.1, αφού δεν αναφέρεται, αλλά θα πρέπει να ελέγξουμε πρώτα για συμπεράσματα.

Για να κάνετε λήψη του iOS 13.4.1, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !