Διαρροή iPhone 12 Σχέδιο Εμφάνιση μικρότερης εγκοπής με πιο λεπτή στεφάνη

0
O YouTuber Jon Prosser δημοσίευσε κάποιες εικόνες του iPhone 12 που δείχνουν μια μικρότερη εγκοπή και πώς η Apple θα το επιτύχει. 
Όπως δείχνουν τα σχήματα, το iPhone 12 θα έχει μια εγκοπή που είναι περίπου 30-40% μικρότερη από την υπάρχουσα σειρά του iPhone X και iPhone 11 μαζί με λεπτότερα στεφάνια της οθόνης. Η Apple έχει μειώσει το μέγεθος των εξαρτημάτων μέσα στην εγκοπή και τα τοποθετεί πιο σφιχτά μαζί για να διασφαλίσει ότι είναι σε θέση να μειώσει το μέγεθος της εγκοπής. Το ακουστικό /το ηχείο βρίσκεται τώρα στην επάνω στεφάνη της συσκευής αντί για την ίδια την εγκοπή. Αν και δεν απεικονίζεται, το μικρόφωνο κάθεται δίπλα στο ηχείο.

Πολλά smartphone Android έρχονται τώρα με μια εγκοπή που είναι τόσο μικρή όσο φαίνεται στα παραπάνω σχήματα. Όπως ισχυρίστηκε προηγουμένως, η εγκοπή στη σειρά iPhone 12 θα ήταν παρόμοια σε μέγεθος με το OnePlus 6.

Έχει πλέον ακουστεί πολλές φορές ότι η Apple θα μειώσει το μέγεθος της εγκοπής στη σειρά iPhone 5G 2020 του 12. Οι φήμες έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα μετά από τον Jon Prosser και ήταν σε θέση να μας δείξουν το ίδιο από τις πηγές του, όπου επίσης παρουσίασαν μικρότερη εγκοπή. Η εγκοπή θα εξακολουθεί να αποτελεί απόσπαση της προσοχής για τα άτομα που δεν τους αρέσει, αλλά τουλάχιστον αυτή η λύση θα ήταν καλύτερη από ό, τι βλέπουμε ήδη στη σειρά iPhone X / XS και iPhone 11.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !