Το iPhone 7 Smart Battery Case λειτουργεί με το iPhone SE 2020

0
Υπάρχουν ήδη μερικά αξεσουάρ για το νέο iPhone SE, αλλά δεν υπάρχει ένα Smart Battery Case. Ως υπενθύμιση, αυτό είναι ένα προστατευτικό κέλυφος για το iPhone που λειτουργεί επίσης ως εξωτερική μπαταρία για περισσότερη αυτονομία. 
Το νέο iPhone SE παίρνει το σχεδιασμό του iPhone 8, το οποίο παίρνει του iPhone 7. Μπορούμε λοιπόν να υποψιαζόμαστε ότι τα αξεσουάρ είναι συμβατά μεταξύ των συσκευών και αυτό ισχύει και στην πραγματικότητα με την έξυπνη μπαταρία Θήκη του iPhone 7 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο νέο iPhone SE.

"Η Apple δεν υπόσχεται συμβατότητα με το iPhone SE με το iPhone 7/8 Smart Battery Case, αλλά φαίνεται να λειτουργεί", λέει ο Nick Guy του Wirecutter. Η λογική θα ήταν ότι το Smart Battery Case του iPhone 6s θα λειτουργεί επίσης με το νέο iPhone SE, αλλά αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί.

Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη, και αυτό αφορά την επαναφόρτιση. Το iPhone SE υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση όπως το iPhone 8, αλλά αυτό δεν ισχύει για το iPhone 7. Όσοι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν μια θήκη Smart iPhone  του iPhone 7 στο νέο iPhone SE θα πρέπει να περάσουν από το παλιό καλώδιο Lightning για τη φόρτιση της θήκης και του τηλεφώνου. Θα περιμένουμε να δούμε αν η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια θήκη Smart Battery αφιερωμένη στο νέο iPhone SE με την υποστήριξη της ασύρματης φόρτισης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !