Messenger Rooms: Το Facebook προσφέρει βιντεοκλήσεις μέχρι και σε 50 άτομα

0
Το Facebook έχει καταλάβει ότι οι υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης όπως το Zoom είχαν το πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, εξ ου και το ενδιαφέρον για προσαρμογή. Το κοινωνικό δίκτυο αποκαλύπτει σήμερα το Messenger Rooms για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων έως και 50 ατόμων. 
Το Messenger Rooms είναι τα νέα δωμάτια συνομιλίας, προσβάσιμα σε ομάδες και απλά κοινοποιώντας έναν σύνδεσμο βίντεο, ο οποίος διευκολύνει την αλληλεπίδραση με φίλους, συγγενείς και άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο απευθείας από το Messenger, του Facebook μέσω της ροής ειδήσεων, των ιδιωτικών ομάδων σας ή των εκδηλώσεων στο Facebook και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν μαζί σας, ακόμα και αν δεν έχουν λογαριασμό Facebook ή εφαρμογή Messenger.

Επιλέξτε ποιος μπορεί να συμμετάσχει στα Δωμάτια σας, είτε πρόκειται για τους φίλους σας, για συγκεκριμένα άτομα ή για οποιονδήποτε έχει τον σύνδεσμο. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε ένα δωμάτιο όποτε δεν θέλετε να εισέλθει κάποιος άλλος. Τέλος, σύντομα θα μπορείτε να δημιουργήσετε και να συμμετάσχετε σε εφαρμογές από Instagram, WhatsApp και Portal.

Υπάρχει επίσης μια αλλαγή και στο WhatsApp. Οι βιντεοκλήσεις άμεσων μηνυμάτων έχουν αυξηθεί σε οκτώ άτομα τώρα, από τέσσερις που ήταν έως τώρα.

Αυτές οι νέες δυνατότητες έχουν τεθεί σε ισχύ τώρα, σύμφωνα με το Facebook. Μερικά άτομα ίσως χρειαστεί να περιμένουν μερικές ημέρες για να το εκμεταλλευτούν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !