Προστασία προσωπικών δεδομένων: Ο Tim Cook ερωτάται από τους γερουσιαστές σχετικά με την εφαρμογή της Apple Coronavirus

0
Η Apple ξεκίνησε πρόσφατα μια εφαρμογή και ταυτόχρονα μια σελίδα με πληροφοριες γύρω από τον κοροναϊό. Τέσσερις Αμερικανοί γερουσιαστές έχουν εξετάσει την εφαρμογή και ζήτησαν από τον Tim Cook να μάθουν ποια ειναι τα μέτρα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.  
Ο Bob Menendez,ο Kamala Harris, ο Cory Booker και ο Richard Blumenthal έγραψαν επιστολή στον Tim Cook εκφράζοντας την ανησυχία τους για την «ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων υγείας των Αμερικανών» . Οι γερουσιαστές αμφισβητούν τον Tim Cook σχετικά με τις πρακτικές και τις εγγυήσεις κοινής χρήσης δεδομένων της Apple και ρώτησαν αν η ειδική εφαρμογή COVID-19 συμμορφώνεται με την HIPAA, την αμερικανική νομοθεσία σχετικά με την υγεία και την ιδιωτικότητα. Επιθυμούν επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τις συμφωνίες της Apple με κυβερνήσεις ή κράτη για την ανάπτυξη της εφαρμογής.

Η Apple έχει ήδη πει ότι δεν είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός για να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή / τοποθεσία της και ότι οι απαντήσεις που δίνονται από τους χρήστες δεν αποστέλλονται στους διακομιστές της ή σε κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο κατασκευαστής επεσήμανε επίσης ότι δεν συλλέγει πληροφορίες που θα αναγνώριζαν το πρόσωπο αυτό που τις δίνει.

Η εφαρμογή της Apple γύρω από τον κοροναϊό είναι διαθέσιμη μόνο στο Αμερικανικό App Store . Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για όλους (μόνο στα Αγγλικά). Και τα δύο ξεκίνησαν στις 27 Μαρτίου όπως είχαμε αναφερθει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !