Ο Tim Cook συμμετέχει σε επιτροπή για την επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας

0
Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να είναι ανυπόμονος στην ιδέα της επανεκκίνησης της αμερικανικής οικονομίας. Οι αντιφατικές δηλώσεις του αφεντικού του Λευκού Οίκου αποδεικνύουν ένα πράγμα και αυτό δεν άλλο από το «μετά», για τον περιορισμό απωλειών και την αναβίωση της οικονομικής μηχανής.  
Ο Αμερικανός Πρόεδρος αποφάσισε να περιβάλει τον εαυτό του με μια ομάδα μεγάλων αφεντικών για να σκεφτεί το καλύτερο δυνατό σχέδιο αποκατάστασης.

Περισσότεροι από 50 διευθύνοντες σύμβουλοι ή πολιτικοί ηγέτες (όπως ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Condoleezza Rice) έχουν προσχωρήσει επομένως στις Ομάδες της Μεγάλης Αμερικανικής Οικονομικής Αναβίωσης , μια επιτροπή απόφασης η οποία πρέπει να βρει τα «κλειδιά» για να επιστρέψει στο φυσιολογικό (ή να αποφύγει μια οικονομικά μεγαλύτερη βύθιση).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook συμφώνησε να συμμετάσχει στην ειδική επιτροπή, όπως και πολλά μεγάλα αφεντικά στην αμερικανική τεχνολογία (Larry Ellison, Mark Zuckerberg, κ.λπ.). Σημειώστε ότι ο Jeff Bezos ανακοινώθηκε αρχικά στην επιτροπή, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon απουσιάζει τελικά από το επίσημο δελτίο τύπου.
Τα πιο αξιοσημείωτα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν Διευθύνοντες Συμβούλους, επιχειρηματίες και αθλητικά στελέχη.

Tim Cook, Apple
Robert Kraft, New England Patriots
Ken Griffin, hedge fund manager
Condoleezza Rice, former Secretary of State
Mark Cuban, entrepreneur
Jerry Jones, Dallas Cowboys
Gary Bettman, NHL
Lesa Kennedy, NASCAR
Vince McMahon, WWE
Larry Ellison and Safra Catz, Oracle
Mark Zuckerberg, Facebook

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !