Το watchOS 6.2.5 beta 1 είναι διαθέσιμο

0
Η Apple προσφέρει σήμερα το πρώτο beta (build 17T5580e) του watchOS 6.2.5 για το Apple Watch για τους προγραμματιστές .Φτάνει 24 ώρες μετά την πρώτη beta του iOS 13.4.5 στο iPhone, το iPadOS 13.4.5 στο iPad, το macOS 10.15.5 σε Mac και το tvOS 13.4.5 στην Apple TV . 
Η Apple δεν λέει ακόμα ποιες αλλαγές ενσωματώνονται με αυτήν την έκδοση του ρολογιού, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρούμε διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες γενικές βελτιώσεις, καθώς είναι μια έκδοση xx5. Αλλά η Apple μπορεί να μας εκπλήξει αφού το iOS 13.4.5 περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα νέο χαρακτηριστικό για την Apple Music με την απλοποιημένη κοινή χρήση των ιστοριών με το Instagram και το Facebook .

Αν έχετε το προφίλ προγραμματιστή, ανοίξτε την εφαρμογή του Apple Watch στο iPhone σας, αγγίξτε το στοιχείο "Το ρολόι μου" και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα Γενικά=>Ενημέρωση λογισμικού. Η πρώτη beta του watchOS 6.2.5 θα εμφανιστεί και μπορεί να μεταφορτωθεί.

Η Apple δεν έχει πει ακόμα πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, αλλά δεν πρέπει να είναι μεγάλη, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια μικρή ενημέρωση. Η ίδια ομιλία μπορεί να γίνει για iOS 13.4.5, macOS 10.15.5 και tvOS 13.4.5.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !