Προβλήματα με το YouTube στο Apple TV 3

0
Εάν έχετε μια τρίτη γενιά του Apple TV που κυκλοφόρησε το 2012 και αντιμετωπίζετε προβλήματα με το YouTube, να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι. Πολλοί άνθρωποι στα φόρουμ της Apple και του YouTube δηλώνουν ότι είχαν πρόβλημα να παρακολουθήσουν τα βίντεο.  
Το πρόβλημα υπάρχει ειδικά με τα βίντεο κλιπ. Εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος κατά την αναπαραγωγή : "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση αυτού του περιεχομένου. Δοκιμάστε ξανά αργότερα ", όπου μπορούμε να διαβάσουμε. Όπως φαίνεται και από τα σχόλια των χρηστών, το πρόβλημα παραμένει όταν προσπαθήσουμε "ξανά αργότερα".

Τουλάχιστον ένας χρήστης λέει ότι έρχονται σε επαφή με την υποστήριξη της Apple για αυτό το θέμα ανάγνωσης και ο κατασκευαστής λέει ότι το Apple TV δεν είναι το πρόβλημα. Επομένως, το πρόβλημα λένε θα ήταν εξαρχής στο YouTube όπου θα πρέπει να προβεί σε προσαρμογές για να επανέλθει στο φυσιολογικό, αλλά η πλατφόρμα βίντεο που ανήκει στην Google δεν έχει ακόμη αντιδράσει και ως εκ τούτου ειναι σαν να επιβεβαίωσε ότι τα προβλήματα αναπαραγωγής προήλθαν από αυτήν.

Εάν έχετε αυτό το παλιό μοντέλο της Apple TV και απολαμβάνετε την αναπαραγωγή των βίντεο του YouTube σε αυτό, θα έχετε κολλήσει για την ώρα. Απλά πρέπει να ελπίζετε ότι μια λύση θα κυκλοφορήσει αργά ή γρήγορα....

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !