Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με θόρυβο με το AirPods Pro; Δεν είσαι μόνος

0
Ορισμένοι ιδιοκτήτες AirPods Pro διαμαρτύρονται για προβλήματα με τουλάχιστον ένα από τα AirPod τους. Τα φόρουμ υποστήριξης της Apple είναι γεμάτα παράπονα από πελάτες που αντιμετωπίζουν θόρυβο με ένα από τα AirPod τους κάθε φορά που μετακινούνται. 
Ο ήχος κουδουνίσματος ακούγεται κάθε φορά που κάποιος περπατά ή κάνει οποιαδήποτε δραστηριότητα φορώντας τα AirPods του, κάτι που δημιουργεί μια ενοχλητική εμπειρία. Ο θόρυβος συμβαίνει ακόμη και αν τα AirPods είναι απενεργοποιημένα, κάτι που πιθανότατα δείχνει ότι πρόκειται για πρόβλημα υλικού. Πολλοί πελάτες έχουν αντικαταστήσει τη μονάδα των AirPod που κουδουνίζει από την Apple. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εταιρεία έχει αντικαταστήσει τις μονάδες των AirPods σε πελάτες πολλές φορές σε διάστημα μέχρι και 5-6 μηνών.

Δεν είναι σαφές γιατί συμβαίνει αυτός ο θόρυβος επειδή οι χρήστες αναφέρουν ότι δεν έχουν ρίξει τα AirPods τους ή το χρησιμοποίησαν εσφαλμένα από την αγορά τους. Αυτό που είναι σαφές, ωστόσο, είναι ότι ο θόρυβος αρχίζει να συμβαίνει μετά από μερικούς μήνες χρήσης.

Αυτό φαίνεται να είναι πρόβλημα υλικού καθώς το πρόβλημα επηρεάζει και τις μονάδες αντικατάστασης από την Apple. Φαίνεται ότι η εταιρεία γνωρίζει το ζήτημα και γι 'αυτό αντικαθιστά το προβληματικό κομμάτι των AirPod για τους πελάτες χωρίς καμία φασαρία.

Λαμβάνετε και εσείς θόρυβο από το AirPods Pro; Εάν ναι, αφήστε ένα σχόλιο και ενημερώστε μας!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !