Η Apple καθυστερεί την κυκλοφορία των νέων AirPods για αργότερα φέτος

0
Υπήρξαν φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τα νέα AirPods φέτος, αλλά σύμφωνα με τη Nikkei , η κυκλοφορία έχει πλέον καθυστερήσει για αργότερα φέτος λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19.  
Η έκθεση ισχυρίζεται ότι η Apple θα παράγει εκατομμύρια AirPods στο Βιετνάμ για πρώτη φορά αυτό το τρίμηνο. Από αυτά, περίπου 3 έως 4 εκατομμύρια μονάδες θα είναι της υπάρχουσας 2ης γενιάς. AirPods. Ο παραγωγός leaker Jon Prosser ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η Apple έχει ανανεώσει τα iMac και AirPods και ειναι έτοιμα για αποστολή.

«Η μαζική παραγωγή των AirPods στο Βιετνάμ ξεκίνησε ήδη από τον Μάρτιο», αναφερει ένα άτομο εξοικειωμένο με το θέμα. «Οι Βιετναμέζοι αξιωματούχοι έδωσαν ακόμη και ειδικές άδειες για έναν βασικό συναρμολογητή των Apple AirPods για να βοηθήσουν την εταιρεία να φέρει μηχανικούς στη χώρα για ομαλή παραγωγή ». Το Βιετνάμ άρχισε να χαλαρώνει ορισμένα μέτρα από τα τέλη Απριλίου.

Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει την Apple να διαφοροποιήσει την αλυσίδα εφοδιασμού της και να την απομακρύνει από την Κίνα.

Παρά τις φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τα νέα AirPods φέτος, δεν είναι σαφές ποιες αλλαγές θα φέρουν στο τραπέζι η 2η γενιά. Τα AirPods που κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2019 έφεραν βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας,  στο Hey Siri χαμηλότερη καθυστέρηση και δεν έκαναν τίποτα για να βελτιώσουν την ποιότητα του ήχου.  Η Apple εργάζεται επίσης για τα AirPods X που θα βρίσκονται μεταξύ των AirPods και των AirPods Pro. Θα προσφέρουν αντοχή στον ιδρώτα και σχεδιασμό όπως το AirPods Pro, αλλά θα χάσουν το ANC και θα προοριζόταν για χρήση κατά την άσκηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !