Το BatteryRamp Tweak μειώνει το χρόνο φόρτισης του iPhone απενεργοποιώντας ορισμένα στοιχεία του iOS

0
Πάντα βιάζεστε και ξεχνάτε να φορτίζετε το iPhone σας; Τότε το BatteryRamp tweak για jailbroken συσκευές είναι για εσάς. Αυτό το tweak φέρνει πιο αποτελεσματικούς χρόνους φόρτισης στο iPhone μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για να επαναφορτιστεί πλήρως η συσκευή. 
Το BatteryRamp tweak είναι ιδανικό για όσους συχνά ξεχνούν να φορτίζουν το iPhone τους και αφήνουν χαμηλή τη μπαταρία στην αρχή της ημέρας ή πρέπει να φέρουν καλώδια τροφοδοσίας μαζί με τη συσκευή.

Αυτό το tweak βελτιώνει τους χρόνους φόρτισης του iPhone φέρνοντας μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στη συσκευή. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται μόλις συνδέσετε το iPhone στο φορτιστή του.

Το BatteryRamp tweak το κάνει απενεργοποιώντας αυτόματα ορισμένα στοιχεία του iOS προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση ενέργειας. Αυτά τα στοιχεία παραμένουν απενεργοποιημένα ενώ η συσκευή φορτίζεται και ενεργοποιείται αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση ή η συσκευή αφαιρεθεί από το φορτιστή.

Ένα σπουδαίο πράγμα για το BatteryRamp είναι ότι ρωτά κάθε φορά τον χρήστη αν θέλει να χρησιμοποιήσει την αποτελεσματική λειτουργία φόρτισης ή όχι. Μόλις συνδέσετε το καλώδιο φόρτισης του iPhone σας εμφανίζεται ένα αναδυόμενο ερώτημα εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε το BatteryRamp. Εάν επιλέξετε να κάνετε ταχύτερη φόρτιση, το τσίμπημα απενεργοποιεί τα στοιχεία του iOS για να επιταχύνει τη φόρτιση.

Όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η ειδική λειτουργία φόρτισης, εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη στην οθόνη με λυχνίες LED που δείχνει την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης.

Εάν κατά τη διάρκεια της φόρτισης θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας στην κανονική του κατάσταση, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το BatteryRamp πατώντας το κουμπί αύξησης έντασης τρεις φορές. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας.

Το BatteryRamp tweak είναι διαθέσιμο στο Dynastic repo για 1,49 $. Λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις του iOS 13 συμπεριλαμβανομένου του iOS 13.5.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !