Η λειτουργία «14 Back Back» του iOS 14 σας επιτρέπει να ανοίξετε εφαρμογές και άλλα πατώντας το πίσω μέρος του iPhone σας

0
Η Apple αποκάλυψε τις περισσότερες από τις νέες λειτουργίες του iOS 14 στο βασική παρουσίαση του WWDC. Εν τω μεταξύ, μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά ανακαλύπτονται σιγά σιγά κάθε μέρα. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι το Back Tap. Η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες του iOS 14 να έχουν πρόσβαση σε προσαρμοσμένες λειτουργίες πατώντας τη συσκευή iOS στο πίσω μέρος της. 
Η λειτουργία Back Tap θα σας επιτρέψει να αντιστοιχίσετε συντομεύσεις για διάφορες εφαρμογές, όπως την Apple Music , Siri Shortcuts, Screenshots και άλλα. Ειλικρινά, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Σκεφτείτε πως θα μπορούσατε απλά να πατήσετε στο πίσω μέρος του iPhone σας για να ανάψετε το φως στο σαλόνι σας. Ελπίζουμε ότι η Apple θα ενσωματώνει το Back Tap με όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, το Back Tap διπλασιάζεται επίσης ως δυνατότητα προσβασιμότητας για χρήστες με κινητικές δεξιότητες.

Το Back Tap είναι διαθέσιμο στο iOS 14 beta . Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το iOS 14 beta, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Back Tap.

1)|Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
2)Προσιτότητα
3)Πίσω και Πατήστε

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε ποιες εφαρμογές / δυνατότητες πρέπει να ενεργοποιήσουν δύο ή τρία πατήματα. Είναι ενδιαφέρον ότι η λειτουργία λειτουργεί ακόμη και με μια θήκη στη συσκευή! Το HTC προσέφερε μια παρόμοια δυνατότητα που επέτρεπε στους χρήστες να ανοίγουν εφαρμογές ή να έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες πιέζοντας τη συσκευή.
Δείτε το παράδειγμα πιο κάτω...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !