Good Morning....Ξεκινήστε τη μέρα σας έτσι όπως πρέπει

0
Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον σωστό τρόπο.
Το Good Morning είναι ένα tweak που ανοίγει μια εφαρμογή της επιλογής σας κάθε πρωί όταν ξυπνάτε. 
Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων για την επόμενη ημέρα και θέλετε να βλέπετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, για πρώτο πράγμα το πρωί, κάθε πρωί. Ή ίσως, είστε εθισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κάθε πρωί είναι να γράψετε ένα tweet ή μια ανάρτηση στο Instagram. Ίσως είστε μαθητής και θέλετε να δείτε το καθημερινό σας πρόγραμμα στη σχολή σας μόλις ξυπνήσετε, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε την ημέρα σας. Ή ίσως, ακόμη και απλά θέλετε να δείτε τι βρίσκεται στην κορυφή του μπλοκ μας μόλις ξυπνήσετε το πρωί.

Το Good Morning σάς επιτρέπει να πετύχετε αυτούς τους στόχους και πολλούς άλλους ξεκινώντας αμέσως οποιαδήποτε εφαρμογή επιλέξατε μόλις ξυπνήσετε. Όταν ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας αυτό θα γίνεται αυτόματα! Έτσι δεν ξεχνάτε πλέον να ελέγχετε τη λίστα των υποχρεώσεων, παραλείποντας να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας ή να διαβάσετε μια ανάρτηση στο argonaytis.com, επειδή το Good Morning σας έχει καλύψει.

Σημείωση: Μόλις εγκαταστήσετε το Good Morning, θα πρέπει να το διαμορφώσετε την εφαρμογή στις Ρυθμίσεις, για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λειτουργικότητά του.
Το tweak ειναι διαθέσιμο δωρεάν στο ρεπό του dynastic.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !