Το iOS 14 σάς επιτρέπει να κάνετε ζουμ σε περισσότερες φωτογραφίες

0
Εδώ και χρόνια, οι χρήστες με iPhone ή iPad παραπονιούνται ότι το iOS δεν τους αφήνει να μεγεθύνουν τις φωτογραφίες αρκετά. Μέχρι στιγμής υπάρχει ένα όριο. Αυτό αλλάζει με το iOS 14, που προς το παρόν ειναι διαθέσιμο σε beta και το οποίο προχωρά λίγο περισσότερο στο ζουμ. 
Είναι πλέον δυνατό να ανοίξετε την εφαρμογή Φωτογραφίες, να επιλέξετε ένα στιγμιότυπο και να τσιμπήσετε για μεγέθυνση αρκετές φορές. Μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε πολύ με το iOS 14, το οποίο θα ικανοποιήσει τους χρήστες.

Οι χρήστες που έχουν το iOS 13 ή παλαιότερη έκδοση έπρεπε να βρουν λύσεις για να αποκτήσουν μεγαλύτερο ζουμ. Μία από τις μεθόδους που βρέθηκαν είναι να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο περιστροφής κατά την επεξεργασία μιας φωτογραφίας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολύ υψηλότερο επίπεδο ζουμ. Αυτό δεν είναι πλέον πραγματικά απαραίτητο με το iOS 14 τώρα για εκείνους που θέλουν πραγματικά να κάνουν μεγέθυνση για να δουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Το iOS 14 προσθέτει μερικές νέες λειτουργίες στην εφαρμογή Φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσθήκης υπότιτλων σε φωτογραφίες. Πρέπει να ανοίξετε μια φωτογραφία και να σύρετε προς τα πάνω για να εμφανίσετε τον ειδικό χώρο. Αυτές οι λειτουργίες μπορεί να είναι χρήσιμες όταν κάνετε έρευνα για να βρείτε γρήγορα αυτό που θέλετε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !