Μπορείτε να κάνετε Jailbreak iOS 13.5.5 Beta 1 χρησιμοποιώντας το Unc0ver, είναι επίσης δυνατή η υποβάθμιση από το iOS 13.5.1

1
Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 13.5 μετά την κυκλοφορία του iOS 13.5.1 την προηγούμενη εβδομάδα. Η εταιρεία σταμάτησε γρήγορα να υπογράφει το iOS 13.5 καθώς υπήρχε μια εκμετάλλευση ασφαλείας που επέτρεψε se οποιονδήποτε να το σπάσει.   
Εάν θέλετε να κάνετε jailbreak το iPhone σας αλλά να το αναβαθμίσατε κατά λάθος σε iOS 13.5.1, μην χάνετε την ελπίδα σας, καθώς υπάρχει ακόμα τρόπος να το κάνετε jailbreak.

Η ευπάθεια ασφαλείας στο iOS 13.5 υπάρχει επίσης στο iOS 13.5.5 beta 1, το οποίο εξακολουθεί να υπογράφει η Apple. Επομένως, εάν το iPhone σας εκτελεί αυτήν τη στιγμή το iOS 13.5.1, μπορείτε να το αναβαθμίσετε σε iOS 13.5.5 beta 1. Θα πρέπει να κάνετε εγκατάσταση το λειτουργικό IPSW με μη αυτόματο τρόπο, καθώς η Apple κυκλοφόρησε το iOS 13.6 beta 2, ώστε να λάβετε απευθείας την ενημέρωση OTA γι 'αυτό. Το iOS 13.6 beta 2 είναι μια νεότερη έκδοση από το iOS 13.5 και διορθώνει το 0-day exploit . Η Apple πιθανότατα θα σταματήσει να υπογράφει το iOS 13.5.5 beta 1 μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε την ενημέρωση iOS 13.5.5 beta 1 στο iPhone σας το συντομότερο δυνατό.

Λάβετε υπόψη ότι κατά καιρούς θα σας ζητηθεί να ενημερώσετε το iPhone σας στην πιο πρόσφατη έκδοση beta, αλλά αν θέλετε πραγματικά να έχετε πάντα jailbreak στο iPhone σας, θα πρέπει να ζήσετε με αυτό το λειτουργικό μεχρι να κυκλοφορήσει κάτι πιο καινούργιο.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. βαζω το 13,5,5 και βγαζει κωδικο σφαλματος 3194 τι κανω τωρα? λήγει βοήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !