Ο Safari στο iOS 14 θα σας πει εάν ο κωδικός πρόσβασής σας έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο

0
Το iOS 14 θα φέρει κάποιες μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα περιήγησης Safari σε iPhone και iPad. Μία από τις μεγάλες αλλαγές θα εξασφαλίσει την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο και θα σας προστατεύσει από παραβιάσεις δεδομένων. 
Το νέο iOS 14 Safari θα είναι σε θέση όχι μόνο να αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασής σας με ασφάλεια στο iCloud Keychain, αλλά θα μπορεί επίσης να παρακολουθεί με ασφάλεια τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης για πιθανές διαρροές και παραβιάσεις. Το Safari θα κάνει ενεργή αναζήτηση στο διαδίκτυο για να δει εάν ο κωδικός πρόσβασής σας έχει διαρρεύσει λόγω παραβίασης δεδομένων. Αυτή η δυνατότητα θα είναι επίσης διαθέσιμη στο macOS Big Sur.

Το Safari θα συγκρίνει με ασφάλεια τον κωδικό πρόσβασής σας με λίστες κωδικών πρόσβασης που έχουν διαρρεύσει και κυκλοφορεί σε δημόσια διαθέσιμες βάσεις δεδομένων.
Και αν εντοπίσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας σε παραβίαση, θα σας βοηθήσει δημιουργώντας αυτόματα έναν νέο ασφαλή κωδικό πρόσβασης για τους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας.

Υπάρχουν ιστότοποι και εφαρμογές τρίτων όπως διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που το κάνουν ήδη. Και τα υπέροχα νέα ότι η Apple προσθέτει τη δυνατότητα παρακολούθησης παραβιάσεων δεδομένων στο Safari και το iCloud Keychain. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να διατηρήσουν τους λογαριασμούς τους ασφαλείς αλλάζοντας τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού τους μόλις διαρρεύσουν.

Άλλες δυνατότητες στο Safari για iOS 14 και macOS Big Sur

Εκτός από αυτό το Safari αποκτά όπως το Google Chrome  μια λειτουργία μετάφρασης ιστοσελίδας που θα σας επιτρέψει να πατήσετε το κουμπί μετάφρασης για να μεταφράσετε γρήγορα το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας σε διάφορες γλώσσες, όπως Αγγλικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά ή Πορτογαλικά Βραζιλίας (Ελληνικά δεν αναφέρονται).

Το Safari θα προσφέρει επίσης μεγαλύτερες ταχύτητες κινητήρα JavaScript και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Apple θα είναι σε θέση να προσφέρει έως και 2 φορές ταχύτερη απόδοση JavaScript σε σύγκριση με το Google Chrome σε Android.

Σύμφωνα με το iOS 14, το iPadOS 14 και το MacOS Big Sur Safari θα εμφανίσουν επίσης Αναφορά απορρήτου ιστότοπου σε χρήστες, όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με όλους τους ιχνηλάτες μεταξύ ιστότοπων που έχουν αποκλειστεί από την Έξυπνη πρόληψη παρακολούθησης του Safari.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !