Μετατρέψτε το AppleTV σας σε ψηφιακή κορνίζα

0
 Θέλετε να χαλαρώσετε με εικόνες που εναλλάσσονται στην τηλεόραση σας?
Τότε διαβάστε πιο κάτω πως θα θα τις απολαύσετε στο AppleTV σας εντελώς δωρεάν.


Flixel TV



Όταν θέλετε να απολαύσετε εικόνες στο Apple TV σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Flixel TV. Αντί να επιδεικνύει ένα πλήρες βίντεο ή μια ακίνητη φωτογραφία, το Flixel σας δίνει κινηματογραφικές παραγράφους, που είναι φωτογραφίες με μια μικρή και επαναλαμβανόμενη κίνηση για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας κινούμενης φωτογραφίας, παρόμοιας με μια κινούμενη GIF, αν θέλετε. Η τηλεόραση Flixel διαθέτει έναν τόνο διαφορετικών επιλογών για να διαλέξετε στη γκαλερί, από τη φύση έως το διάστημα έως τα αθλήματα και άλλα. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς να φτιάχνετε τις δικές σας κινηματογραφικές παραγράφους, υπάρχει ένα εργαστήριο εκμάθησης που σας δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Φτιάξτε το δικό σας και, στη συνέχεια, ανεβάστε το για να το δείξετε και σε άλλους.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το σύνδεσμο εδώ.


500px – Photography Community



Το 500px σας επιτρέπει να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε καταπληκτικές φωτογραφίες από την κοινότητα σε συνεχείς παρουσιάσεις. Από το Fall in Japan έως το Lost in Wilderness, θα απολαύσετε αυτές τις εκπληκτικές εικόνες που τραβάτε και μοιράζεστε με άλλους. Οι επιλεγμένες γκαλερί περιλαμβάνουν επίσης χαλαρωτικές σκηνές Zen και συναρπαστικά Urban Patterns, και τα δύο φέρνουν μια μοναδικότητα στις φωτογραφίες που μπορείτε να εμφανίσετε στην οθόνη της τηλεόρασής σας.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το σύνδεσμο εδώ.


Flickr

Με το Flickr στο Apple TV, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κοινότητα, οι οποίες είναι όλες κατηγοριοποιημένες ανά τύπο. Η εφαρμογή παρέχει μια εύχρηστη δυνατότητα αναζήτησης όταν θέλετε να δείτε κάτι συγκεκριμένο και μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Flickr για να δείτε και τις δικές σας φωτογραφίες. Οι εικόνες μπορούν να προβληθούν ως προβολές διαφανειών με ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις ή να χρησιμοποιηθούν ως βασικές προφυλάξεις οθόνης. Από ξεκαρδιστικές με ζώα μέχρι μαγευτικές σκηνές φύσης, το Flickr έχει μια υπέροχη συλλογή.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το σύνδεσμο εδώ.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !