iOS 13.5.1: Μεγάλο πρόβλημα στραγγίζει την μπαταρία λόγω δραστηριότητας εφαρμογών στο παρασκήνιο

0
Όλο και περισσότεροι χρήστες παραπονιούνται για την αυτονομία του iPhone τους από τότε που εγκατέστησαν το iOS 13.5.1. Η ενημέρωση φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα με τη δραστηριότητα των εφαρμογών στο παρασκήνιο. 
Οι χρήστες παραπονιούνται στα φόρουμ της Apple ( εδώ και εκεί ) και στο Reddit βλέποντας την αυτονομία να λιώνει σαν χιόνι στον ήλιο. Ορισμένες εφαρμογές ενεργοποιούνται στο παρασκήνιο και αυτό επηρεάζει την μπαταρία, ενώ δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο με το iOS 13.5 και τις προηγούμενες ενημερώσεις.

Μια εφαρμογή που επισημαίνεται συγκεκριμένα είναι η Μουσική. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η εφαρμογή Μουσική ενεργοποιείται στο παρασκήνιο για αρκετές ώρες, παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει καν την πρώτη φορά. Φυσικά θα νομίζαμε ότι η Apple Music κατεβάζει μουσική στο παρασκήνιο, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Χρησιμοποιήθηκαν διάφορες μέθοδοι για την προσπάθεια διόρθωσης του προβλήματος, αλλά δεν ήταν επιτυχής. Μεταξύ των μεθόδων που δοκιμάστηκαν, υπάρχει το κλείσιμο της εφαρμογής Μουσική στις πολλαπλές εργασίες, επανεκκίνηση του iPhone, επαναφορά του iPhone, διαγραφή και επανεγκατάσταση της εφαρμογής Μουσική, απενεργοποίηση της δραστηριότητας στο παρασκήνιο, αλλά τίποτα δεν βοηθά στο τέλος.

Γνωρίζει η Apple; Εάν ναι, έχει λύσεις για το πρόβλημα για να το διορθώσει; Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν οι χρήστες με την έκδοση beta του iOS 13.6 έχουν αυτό το πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !