Το iOS 13.6 ενεργοποιεί το FaceTime στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

0
Οι χρήστες που ζουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και διαθέτουν ένα iPhone μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τη λειτουργία του FaceTime. Αυτό ισχύει από το iOS 13.6, το οποίο είναι διαθέσιμο από χθες στην τελική έκδοση . Αλλά υπάρχει μια χειραγώγηση που πρέπει να κάνετε για να το έχετε. 
Ο εν λόγω χειρισμός είναι να τροποποιήσετε την περιοχή του iPhone μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γλώσσα και περιοχή> Περιοχή και, στη συνέχεια, επιλέξτε άλλη χώρα, αρκεί να μην είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η χρήση του FaceTime θα γίνει ξαφνικά δυνατή στο iPhone, ενώ δεν συνέβαινε πριν από το iOS 13.6, ακόμη και όταν αλλάζατε την περιοχή.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα τηλέφωνα που πωλούνται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν απενεργοποιήσει το FaceTime από προεπιλογή. Οι πληροφοριες στο διαδίκτυο είχαν δείξει τα τελευταία χρόνια ότι η Apple μιλούσε με τις τοπικές αρχές για να ξεμπλοκάρει την κατάσταση και αυτό φαίνεται να ισχύει σήμερα. Έτσι ίσως τώρα μπορειτε να δείτε σε μια μελλοντική ενημέρωση του iOS να έχει FaceTime χωρίς να αλλάζεις την περιοχή του iPhone, όπως συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !