iPhone 12: Tο τσιπ A14 εμφανίζεται σε εικόνες στο διαδίκτυο

0
Το iPhone 12 θα έχει ενσωματωμένο το τσιπ A14 κάτω από την κουκούλα του και οι φωτογραφίες του κοινοποιήθηκαν σήμερα στο Twitter. 
Οι φωτογραφίες, που μεταδίδονται από τον κ. White (ο οποίος μοιράζεται περιστασιακά λεπτομέρειες για την Apple), δείχνουν τη δύναμη του Α14 αφιερωμένη στη μνήμη RAM. Δυστυχώς, είναι αδύνατο να συγκεντρωθούν ακριβείς πληροφορίες για το θέμα αυτό προς το παρόν αλλά οι φήμες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα αναφέρονται σε 4 GB μνήμης RAM στα iPhone 12s 5,4 και 6,1 ιντσών και 6 GB μνήμης RAM στο iPhone 12 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 12 Pro Max 6 ιντσών στις 7 ίντσες.

Υπάρχει μία (μικρή) λεπτομέρεια που μπορεί να παρατηρηθεί στις εικόνες και ειναι η αναφορά του 2016. Αυτό υποδηλώνει ότι το στοιχείο που παρουσιάζεται εδώ συναρμολογήθηκε κατά τη διάρκεια της 16ης εβδομάδας του 2020 (13-19 Απριλίου).

Οι φήμες υποστηρίζουν ότι και οι τέσσερις παραλλαγές του iPhone 12 θα έχουν το chip A14. Η χαρακτική του θα είναι στα 5 nm, έναντι 7 nm για το A13 σε υπάρχοντα iPhone. Το A14 θα παρέχει περισσότερη ισχύ και θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !