Το Unc0ver Jailbreak ενημερώθηκε με επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις

0
Η ομάδα πίσω από το Unc0ver t0day κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση στο εργαλείο του jailbreak με κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων. Η ενημέρωση έρχεται μετά από σχεδόν ένα μήνα από την κυκλοφορία του Unc0ver v5.2. 
Εάν ελπίζατε ότι η ενημέρωση Unc0ver προσθέτει υποστήριξη για το jailbreaking iOS 14 beta, ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε καθώς αυτό δεν ισχύει. Αντ 'αυτού, η ενημέρωση διορθώνει ορισμένα σφάλματα στη διαχείριση συμβατότητας συσκευών και ορισμένα προβλήματα αρχικοποίησης σε συσκευές A7-A8. Ακολουθεί το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών του Unc0ver v5.2.1 το v5.2.1  με τις ακόλουθες αλλαγές:

- Επιδιόρθωση σφαλμάτων στη διαχείριση συμβατότητας συσκευών
- Διορθώστε ένα σφάλμα λογικής για να βελτιώσετε την απόδοση
- Διορθώστε την προετοιμασία patchfinder για συσκευές A7-A8
- Επιτρέψτε το jailbreak με κατεστραμμένο κατάλογο / tmp

Εάν έχετε ήδη σπάσει το iPhone ή το iPad χρησιμοποιώντας το Unc0ver, θα πρέπει να το κάνετε ξανά jailbreak χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του εργαλείου. Φροντίστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας μετά την ενημέρωση του Unc0ver για να εφαρμοστούν οι αλλαγές. Δεδομένου ότι η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 13.5, δεν μπορείτε να υποβαθμίσετε το iPhone σας σε αυτό εάν δεν έχετε τα SHSH blobs. Έτσι, εάν έχετε ήδη ενημερώσει το iPhone σας στο iOS 13.5.1 ή έχετε εγκαταστήσει το iOS 14 beta, δεν μπορείτε να κάνετε υποβάθμιση σε iOS 13.5 και να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Unc0ver από εδώ . Εάν ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε να κατεβάσετε το Unc0ver από το GitHub .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !