Το iPhone 12 ενδέχεται να μην έρχεται με φορτιστή και ακουστικά στο κουτί

0


Τα smartphone της τρέχουσας γενιάς από την Apple, το
iPhone 11 , το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max, διαθέτουν φορτιστή, καλώδιο και EarPods στο κουτί. Η σειρά των iPhone 12, ωστόσο, ενδέχεται να μην αποστέλλεται με φορτιστή και EarPods, σύμφωνα με νέα έκθεση της TrendForce.  Σύμφωνα με διαρροές και φήμες μέχρι στιγμής, η σειρά iPhone 12 αναμένεται να έχει υποστήριξη 5G και λέγεται ότι η συμπερίληψη αυτής της δυνατότητας σύνδεσης έχει αυξήσει σημαντικά το κόστος παραγωγής των smartphone. Σύμφωνα με αναφορές, παρά την αύξηση του κόστους παραγωγής, η Apple σκοπεύει να πουλήσει τη σειρά των iPhone 12 στην ίδια τιμή με τους προκατόχους της. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα πρέπει να αποφασίσει για ένα μικρότερο κέρδος πίσω από κάθε smartphone.

Ο τεχνολογικός γίγαντας με έδρα το Cupertino δεν θέλει να πληρώσει για ένα μικρότερο κέρδος και έχει βρει μια λύση για να διατηρήσει τα κέρδη στα ίδια ακόμη και με την αύξηση του κόστους παραγωγής. Και αυτή η λύση δεν είναι παρά να μην προσφέρετε φορτιστή και EarPods στο κουτί. Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε. Υπήρξαν αναφορές νωρίτερα που υποδηλώνουν ότι η Apple δεν θα αποστέλλει φορτιστή και EarPods με τη σειρά iPhone 12.

Η Apple πιθανότατα θα δικαιολογήσει την απόφασή της να παραλείψει το φορτιστή και τα ακουστικά δείχνοντας τα περιβαλλοντικά οφέλη, καθώς η παράλειψη φορτιστή και ακουστικών θα σήμαινε μια μικρότερη συσκευασία, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα λιγότερα απόβλητα.

Η διατήρηση του ίδιου περιθωρίου κέρδους δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα που θα κερδίσει η Apple από αυτήν την απόφαση. Καθώς τα μοντέλα iPhone 12 δεν θα συνοδεύονται από EarPods, οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να αγοράσουν AirPods, γεγονός που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα έσοδα και τα κέρδη της Apple. Η φήμη υποστηρίζει επίσης ότι η Apple θα λανσάρει φορτιστή 20W μαζί με το iPhone 12, ο οποίος θα πωλείται ξεχωριστά. Υπάρχουν, ωστόσο, αναφορές ότι η Apple θα πουλήσει τα AirPods σε μειωμένη τιμή με το iPhone 12 ως συνδυαστική προσφορά.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !