Πόσο τελικά συμφέρει το νέο πακέτο συνδρομών Apple One;

0


Η Apple ανακοίνωσε το πακέτο υπηρεσιών της Apple One
κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Time Flies μόνο στο διαδίκτυο, τερματίζοντας τελικά φήμες και τις εικασίες για μήνες. Διατίθεται σε τρεις επιλογές που ειναι το  Άτομο, Οικογένεια και το Premier. Σε αυτήν την ανάλυση, θα διερευνήσουμε λεπτομερώς όλες τις υπηρεσίες και τα πακέτα συνδρομών του Apple One, συμπληρωμένα με το ποσό που θα εξοικονομήσετε με την εγγραφή σας στο Apple One. Ας αρχίσουμε....

Apple One - Όλες οι υπηρεσίες

Το Apple One αποτελείται από έξι διαφορετικές υπηρεσίες Apple - Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade, iCloud, Apple News + και Apple Fitness +. Τα ατομικά και οικογενειακά πακέτα παρέχουν πρόσβαση στις τέσσερις πρώτες υπηρεσίες, ενώ το Premier πρόγραμμα έρχεται με πρόσβαση και στις έξι από αυτές.Πάμε να δούμε τι κάνουν αυτές οι υπηρεσίες και πόσο κοστίζουν εάν αγοράζονται ξεχωριστά.

1. Apple Music

Η Apple Music παρέχει πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη 70 εκατομμυρίων τραγουδιών που μπορείτε να μεταδώσετε σε ροή σε οποιαδήποτε από τις συσκευές Apple. Είναι επίσης διαθέσιμο σε Windows (μέσω iTunes) και Android (ως εφαρμογή Play Store με δυνατότητα λήψης). Κοστίζει 9,99 $ το μήνα. Εάν θέλετε να το μοιραστείτε με την οικογένειά σας, αυτό αυξάνει την τιμή στα 14,99 $ .

2. Apple TV +

Το Apple TV + είναι η απάντηση της Apple στα Netflix και Amazon Prime. Ενώ έχει μερικά εκπληκτικά πρωτότυπα (όπως το The Morning Show και το Mythic Quest), η βιβλιοθήκη της είναι λίγο περιορισμένη. Κοστίζει 4,99 $ το μήνα. Σε αντίθεση με την Apple Music, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα επιπλέον για το Family Sharing. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα χρόνο δωρεάν Apple TV + με οποιαδήποτε νέα συσκευή Apple που θα αγοράσετε.

3. Apple Arcade

Το Apple Arcade σάς επιτρέπει να παίζετε πάνω από 100 παιχνίδια (χωρίς αγορές εντός εφαρμογής) σε iPhone, iPad και Mac. Κοστίζει 4,99 $ το μήνα και υποστηρίζει επίσης το Family Sharing.

4. Αποθήκευση iCloud

Κάθε Apple ID διαθέτει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου iCloud. Ωστόσο, εάν πρέπει να συνεχίσετε να συγχρονίζετε τις φωτογραφίες σας και να εκτελείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας που βασίζονται στο σύννεφο, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε επίπεδα αποθήκευσης 50 GB, 200 GB ή 2 TB. Αυτά κοστίζουν $ 0,99 , $ 2.99 , και $ 9.99 αντίστοιχα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτόν τον αποθηκευτικό χώρο με την οικογένειά σας.

5. Apple News +

Το Apple News + σάς παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες κορυφαία περιοδικά και εφημερίδες. Κοστίζει 9,99 $ / μήνα  και περιλαμβάνει υποστήριξη για το Family Sharing.

6. Apple Fitness +

Το Apple Fitness + είναι μια επερχόμενη συνδρομή γυμναστικής για το Apple Watch , που σας παρέχει πρόσβαση σε προπονήσεις παγκόσμιας κλάσης από κορυφαίους εκπαιδευτές. Κοστίζει 9,99 $ τόσο για τα άτομα όσο και για τα προγράμματα Family Sharing.

 

Πακέτο συνδρομών Apple One: Πόσο πραγματικά εξοικονομείτε;

Ατομικό πρόγραμμα Apple One

Το Apple One Individual Plan είναι το πιο κατάλληλο για άτομα. Έρχεται με πλήρη πρόσβαση στο Apple Music, το Apple TV +, το Apple Arcade και το χώρο αποθήκευσης iCloud των 50 GB. Όλα αυτά θα σας κοστίσουν μόνο 14,95 $ .

Εάν εγγραφείτε σε αυτά ξεχωριστά, και οι τέσσερις υπηρεσίες θα ανέρχονται σε 20,96 $ . Έτσι, το Apple One Individual Plan θα σας αποφέρει εξοικονόμηση άνω των 6 $  δολαρίων/ευρώ. Ακόμα κι αν αφαιρέσετε το Apple TV + από την εξίσωση, πληρώνετε ακόμα ένα δολάριο λιγότερο.

Οικογενειακό πρόγραμμα Apple One

Το οικογενειακό πρόγραμμα Apple One είναι παρόμοιο με το ατομικό πρόγραμμα, αλλά με υποστήριξη Family Sharing. Έρχεται με πρόσβαση σε Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade και 200 ​​GB αποθηκευτικού χώρου iCloud με μόλις 19,95 $ το μήνα, τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε με έως και έξι μέλη της οικογένειας. Απλώς θυμηθείτε ότι τα 200 GB αποθηκευτικού χώρου iCloud μοιράζονται με κάθε μέλος της οικογένειας  όπου κανένα μέλος της οικογένειας δεν λαμβάνει 200 ​​GB το καθένα.

Εάν το αγοράσετε ξεχωριστά, θα σας κοστίσει 27,96 $ το μήνα. Έτσι, κερδίζετε  άνω των 8 $ δολαρίων επιλέγοντας το Apple One Family Plan. 

Πακέτο Premium της Apple One

Το Apple One Premium Plan είναι τα βασικά οικογενειακά πακετα. Όχι μόνο λαμβάνετε Apple Music, Apple TV + και Apple Arcade και 2 TB του iCloud Storage, αλλά έρχεται επίσης με το Apple News + και το Apple Fitness + με μόλις 29,95 $ το μήνα.

Εάν αγοράσετε μεμονωμένα, τις υπηρεσίες στο πακέτο Premium θα ανέρχονται σε 54,94 $ . Αυτό εξοικονομεί σχεδόν $ 25  δολαρια.

 

Apple One - εξαιρετική αξία

Το Apple One Individual Plan δεν έχει νόημα αν δεν έχετε μεγάλη χρήση για το Apple TV +. Η Apple θα μπορούσε επίσης να έχει βελτιώσει τη συμφωνία με 200 GB αποθήκευσης cloud. Ωστόσο, τα πακέτα Family και Premium παρέχουν τεράστια αξία, ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη την κατά τα άλλα δαπανηρή συνδρομή Apple Music στην εξίσωση.  Το Spotify έχει ήδη μια προσφορά που ταιριάζει σε αυτό , το οποίο είναι πιθανώς μια καλή ένδειξη ότι η Apple το έχει χτυπήσει για το λόγο αυτό Φυσικά  όλα αυτά εξαρτώνται από την αξία που αποδίδετε μόνοι σας σε αυτές τις υπηρεσίες με τη χρήση που κανετε.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !