Διαρροή: Το Apple Watch Series 6 δεν θα κυκλοφορήσει

0


Υπήρξαν διαρροές που υποδηλώνουν ότι η Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει το Apple Watch Series 6 μέσω δελτίου τύπου αυτόν τον μήνα.
Ωστόσο, το αξιόπιστο
leaker @ L0vetodream ισχυρίζεται ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Η Apple έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία της σειράς iPhone 12 για μερικές εβδομάδες λόγω της πανδημίας. Αυτό έθεσε σε κίνδυνο το συνήθη χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της εταιρείας για πολλά άλλα προϊόντα, ειδικά επειδή έχει πολλά ακυκλοφόρητα προϊόντα σε εξέλιξη για αυτό το έτος.

Μια αναφορά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ισχυρίστηκε ότι η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια παραλλαγή ενός Apple Watch χαμηλού κόστους , επίσης, για να αντικαταστήσει το Apple Watch Series 3. Αυτό το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο παράλληλα με την πιο ακριβή Σειρά 6 που θα περιλαμβάνει προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης υγείας, όπως παρακολούθηση οξυγόνου στο αίμα, βελτιωμένο ΗΚΓ και πολλά άλλα.

Εκτός από τη σειρά iPhone 12 και τις δύο παραλλαγές του Apple Watch, η Apple αναμένεται επίσης να ανακοινώσει το iPad Air, ένα μικρότερο HomePod και ακουστικά over-ear.  Δεδομένου του αριθμού των νέων προϊόντων, είναι πλέον πιθανό ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPad Air μέσω δελτίου τύπου μαζί με τα μικρότερα ακουστικά HomePod και over-ear, αργότερα αυτόν τον μήνα μέσω ενός απλού δελτίου τύπου. Η εταιρεία αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει το iOS 14 στο κοινό αυτό το μήνα τις επόμενες ημερες και να μην καθυστερήσει την κυκλοφορία του μέχρι την έναρξη του iPhone 12 τον επόμενο μήνα.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !