Το Facebook θα σας αφήσει τώρα να στέλνετε μηνύματα σε όλους στο Instagram μέσα απο το Messenger

0


Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα μια σημαντική ενημέρωση για τα Instagram DM που φέρνει πολλές από τις δυνατότητες του Messenger μαζί με δυνατότητες cross-messaging.
Το Facebook λέει ότι με αυτήν την ενημέρωση, «συνδέει την εμπειρία Messenger και Instagram για να φέρει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του Messenger στο Instagram». 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της ενημέρωσης είναι ότι οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Messenger μπορεί τώρα να γράψει σε κάποιον DM στο Instagram χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσει την εφαρμογή του Instagram.Και το αντίστροφο ισχύει επίσης και σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί την εφαρμογή του Instagram μπορεί να αφήσει ένα μήνυμα σε κάποιον στο Facebook. Αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τα υπάρχοντα μηνύματά σας στο Instagram και θα παραμείνει μέσα στην ίδια την εφαρμογή Instagram. Επιπλέον, το Facebook φέρνει μερικές από τις βασικές δυνατότητες από το Messenger σε Instagram DMs, συμπεριλαμβανομένου του Watch Together που θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε βίντεο στο Facebook Watch, IGTV, Reels και πολλά άλλα με τους φίλους και την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης.

Άλλες νέες δυνατότητες που έρχονται στην εφαρμογή του Instagram περιλαμβάνουν:

  • Λειτουργία εξαφάνισης Επιλέξτε μια λειτουργία όπου τα εμφανιζόμενα μηνύματα εξαφανίζονται μετά την προβολή τους ή όταν κλείσετε τη συνομιλία.
  • Αυτοκόλλητα Selfie:  Δημιουργήστε μια σειρά αυτοκόλλητων μπούμερανγκ με την selfie σας για χρήση στη συνομιλία.
  • Χρώματα συνομιλίας:  Εξατομικεύστε τις συζητήσεις σας με διασκεδαστικές χρωματικές επιλογές
  • Προσαρμοσμένες αντιδράσεις Emoji: Δημιουργήστε μια συντόμευση των αγαπημένων σας emoji  για γρήγορη αντίδραση σε μηνύματα φίλων.
  • Προώθηση:  Μοιραστείτε εύκολα υπέροχο περιεχόμενο με έως και πέντε φίλους ή ομάδες.
  • Απαντήσεις:  Απαντήστε απευθείας σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα στη συνομιλία σας και διατηρήστε τη συνομιλία ροή.
  • Εφέ κινούμενων μηνυμάτων:  Προσθέστε οπτική αίσθηση στο μήνυμά σας με εφέ κινούμενης αποστολής.
  • Στοιχεία ελέγχου μηνυμάτων:  Αποφασίστε ποιος μπορεί να σας στείλει άμεσα μηνύματα και ποιος δεν μπορεί να σας στείλει μήνυμα.
  • Βελτιωμένες ενημερώσεις αναφορών και αποκλεισμού:  Τώρα μπορείτε να αναφέρετε πλήρεις συνομιλίες εκτός από μεμονωμένα μηνύματα στο Instagram και να λαμβάνετε προληπτικές προτάσεις αποκλεισμού στο Instagram και το Messenger όταν προσθέτετε τους λογαριασμούς σας στο νέο  Κέντρο λογαριασμών .

Το Facebook επεξεργάζεται επίσης νέες δυνατότητες, όπως προσαρμοσμένες αντιδράσεις emoji και αυτοκόλλητα αυτοπορτρέτων που θα έρχονται πρώτα στο Instagram πριν φτάσουν στο Messenger.

Από απόψεως απορρήτου, το Facebook θα επιτρέπει τώρα στους χρήστες να αποφασίζουν εάν τα αιτήματα μηνυμάτων θα μεταβούν στη λίστα των συζητήσεων, στο φάκελο "Αιτήματα μηνυμάτων" ή δεν θα τα λάβουν καθόλου. Ευτυχώς, το Facebook θα παρέχει επίσης στους χρήστες του Instagram μια επιλογή εάν δεν θέλουν να ακούσουν τους φίλους τους στο Facebook. Οι νέες αλλαγές κυκλοφορούν στο Instagram και το Messenger σε μερικές χώρες προς το παρόν, αλλά η παγκόσμια διάθεση βρίσκεται στον ορίζοντα τις επόμενες ημερες.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !