Η Apple και η Google μοιράστηκαν την ακόλουθη δήλωση:

Ως το επόμενο βήμα στη συνεργασία μας με τις αρχές δημόσιας υγείας σχετικά με τις ειδοποιήσεις έκθεσης, το κάνουμε ευκολότερο και γρηγορότερο να χρησιμοποιούν το σύστημα ειδοποιήσεων έκθεσης χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια εφαρμογή. Το Σύστημα Ειδοποίησης Έκθεσης Express προσφέρει στις αρχές δημόσιας υγείας μια άλλη επιλογή να συμπληρώσουν τις υπάρχουσες λειτουργίες ανίχνευσης επαφών με τεχνολογία χωρίς να διακυβεύονται οι βασικές αρχές του έργου σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών. Οι υπάρχουσες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Exposure Notification API θα είναι συμβατές με τις Express Exposure Notifications και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τις αρχές δημόσιας υγείας που έχουν αναπτύξει ή βρίσκονται στη διαδικασία δημιουργίας προσαρμοσμένων εφαρμογών.

Εκτός από αυτό το μέρος που είναι αφιερωμένο στον coronavirus, το iOS 13.7 προσθέτει νέα αυτοκόλλητα Memoji, σας επιτρέπει να μοιράζεστε φακέλους iCloud Drive από την εφαρμογή Files και να διορθώνετε σφάλματα. Ωστόσο, η λίστα των διορθώσεων δεν κοινοποιείται από την Apple.

Για λήψη του iOS 13.7, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση από την Apple  και να κάνετε μια χειροκίνητη εγκατάσταση με το iTunes (ή το Finder εάν έχετε  Mac με MacOS Catalina εγκατεστημένο).