Λήψη iOS 14 και iPadOS 14 Beta 8 Διαθέσιμο τώρα

0


Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα την όγδοη beta των iOS 14 και iPadOS 14. Η Apple άλλαξε σε έναν
εβδομαδιαίο κύκλο κυκλοφορίας για το iOS 14 beta  από τα τέλη του περασμένου μήνα και από τότε, οι αλλαγές μεταξύ των  beta ήταν επίσης πολύ μικρές.  Η ιστορία είναι απίθανο να αλλάξει με την όγδοη έκδοση του iOS 14 και του iPadOS 14. Είναι πιθανό να περιέχει κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας, με την Apple να κάνει μερικές μικρές αλλαγές εδώ και εκεί. Αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία έκδοση beta των iOS 14 και iPadOS 14 καθώς η εταιρεία προετοιμάζεται τώρα για τις δημόσιες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος. Η Apple έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για τις 15 Σεπτεμβρίου, όπου θα ανακοινώσει την ημερομηνία της δημόσιας έκδοσης του iOS 14. Θα πρέπει να δούμε μια κυκλοφορία του Golden Master του iOS 14 την επόμενη εβδομάδα μετά την εκδήλωση.

Το iOS 14 είναι συμβατό με το iPhone SE πρώτης γενιάς και νεότερα iPhone, ενώ η ενημέρωση iPadOS 14 είναι συμβατή με τα iPad Mini 4, iPad (5ης γενιάς), iPad Air 2 και iPad Pro 9.7 και άνω. Το επίσημο changelog για iOS 14 Beta 8 και iPadOS 14 Beta 8 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά αναμένουμε ότι θα φέρει διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας. Μια δημόσια έκδοση beta των λειτουργικών συστημάτων θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμη εντός των επόμενων ωρών.

Το iOS 14 Beta 8 και το iPadOS 14 Bet
a 8 μπορούν να ληφθούν σε
συμβατά iPhone  και  iPad  που έχουν εγγραφεί για να δοκιμάσουν τις εκδόσεις beta του προγραμματιστή. Μπορείτε να κατεβάσετε τις ενημερώσεις μέσω της μεθόδου OTA (over the air) ή από το Apple Developer Center. Σας συμβουλεύουμε να μην εγκαταστήσετε τις εκδόσεις beta προγραμματιστών του iOS 14 ή του iPadOS 14 στις συσκευές σας εάν είναι οι κύριες συσκευές σας ή εάν είναι κρίσιμες για την ανάπτυξη ή την εργασία.

Η Apple κυκλοφόρησε επίσης την όγδοη beta του watchOS 7 σε προγραμματιστές.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !