Κανονικά, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το προφίλ της Apple στο iPhone ή το iPad σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για τη λήψη του beta. Αλλά εδώ, η έκδοση beta του iOS 14.2 δεν εμφανίζεται (ακόμα;) στις ρυθμίσεις. Είναι πιθανό ότι το iOS 14.2 απαιτεί διαφορετικό προφίλ από αυτό που χρησιμοποιείται για την έκδοση των beta του iOS 14 αλλά το beta είναι πράγματι διαθέσιμο στο Dev Center της Apple .

Επιπλέον, η Apple προσφέρει το πρώτο beta (build 18R5552f) ​​του watchOS 7.1 για το Apple Watch και το πρώτο beta (build 18K5027e) του tvOS 14.2 για το Apple TV. Και πάλι, οι καινοτομίες αυτών των ενημερώσεων δεν αποκαλύπτονται ακόμη.

 UPDATE:  iOS 14.2 beta 1: η λίστα των νέων λειτουργιών

- Το Shazam είναι πλέον ενσωματωμένο στο κέντρο ελέγχου. Πατώντας το νέο κουμπί ξεκινά το εργαλείο αναγνώρισης της μουσικής για να μάθετε το όνομα ενός τραγουδιού που παίζει. Το εργαλείο μπορεί να αναγνωρίσει τη μουσική που παίζεται σε ένα δωμάτιο ή τη μουσική που παίζεται στο iPhone, ακόμα και αν ο χρήστης διαθέτει ακουστικά. Μόλις ανακαλυφθεί μια μουσική, ο χρήστης καλείται να το ακούσει πλήρως στην Apple Music.


- Οι προτάσεις για το Apple Music είναι πλέον διαθέσιμες στο widget "Αναπαραγωγή τώρα" στο Κέντρο ελέγχου.
Οι προτάσεις εμφανίζονται όταν το iPhone δεν παίζει μουσική. Υπάρχουν επίσης προτάσεις για podcast, αλλά μόνο αφού ολοκληρώσετε την ακρόαση ενός podcast.

- Τα στοιχεία ελέγχου ανάγνωσης έχουν αναθεωρηθεί όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή ανάγνωσης του κέντρου ελέγχου. Επίσης, γίνεται πιο εύκολο να δείτε και να ελέγξετε κοντινές συσκευές που είναι συμβατές με το AirPlay (όπως ένα Apple TV ή ηχεία).

- Η εφαρμογή Μεγεθυντικός φακός προσθέτει μια νέα επιλογή ελέγχου που ονομάζεται "Ανίχνευση ατόμων" για να γνωρίζετε πόσο μακριά βρίσκεται ένα άτομο μπροστά σας.

- Το εικονίδιο για την εφαρμογή Apple Watch έχει αναθεωρηθεί ελαφρώς για να δείξει ένα Apple Watch εξοπλισμένο με το νέο βραχιόλι Solo Loop, το οποίο ανακοινώθηκε στην κεντρική παρουσίαση της Τρίτης.