Οι καλύτερες εφαρμογές προσαρμογής της αρχικής οθόνης στο iPhone

0


Το iOS 14 άλλαξε ριζικά τον τρόπο λειτουργίας της αρχικής οθόνης στο iPhone.
Ενώ μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα παλιομοδίτικα πλέγματα των εικονιδίων, η δυνατότητα
εισαγωγής των widget απευθείας στην Αρχική οθόνη έχει αναζωογονήσει την εμφάνιση στο premium smartphone της Apple.   Η συμπερίληψη της νέας Βιβλιοθήκης Εφαρμογών , σε συνδυασμό με τη δυνατότητα απόκρυψης ολόκληρων σελίδων της Αρχικής οθόνης , παρέχει επίσης έναν βαθμό προσαρμογής που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος της Apple. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε ακόμη περισσότερο την αρχική οθόνη του iPhone. Ας ρίξουμε μια ματιά σε δέκα από τις καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να εξετάσετε σοβαρά για την εγκατάσταση τους

1. Widgetsmith

Το Widgetsmith έχει ήδη γίνει εξαιρετικά δημοφιλές κατά τη διάρκεια του πολύ σύντομου χρόνου από την κυκλοφορία του. Μπορεί να το έχετε ήδη ακούσει ή ακόμη και να το έχετε εγκαταστήσει  στο iPhone σας. Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι, το Widgetsmith σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας widget από το μηδέν.

Βασικά, ξεκινάτε επιλέγοντας ένα μέγεθος του widget, μικρό, μεσαίο ή μεγάλο. Στη συνέχεια, μπορείτε να το προσαρμόσετε επιλέγοντας μια κατηγορία, όπως ώρα, ημερομηνία, ημερολόγιο, υπενθυμίσεις, υγεία & δραστηριότητα κ.ο.κ. - αυτό θα απαιτήσει από εσάς να παρέχετε στο Widgetsmith την άδεια πρόσβασης σε δεδομένα από τη σχετική εφαρμογή στο iPhone σας. 

Ακολουθήστε επιλέγοντας έναν τύπο γραμματοσειράς, χρώμα απόχρωσης, χρώμα φόντου και χρώμα περιγράμματος. Τέλος, κατευθυνθείτε στη συλλογή γραφικών στοιχείων στο iPhone σας και μπορείτε να βρείτε το φρεσκοδημιούργημα του widget που εμφανίζεται κάτω από το Widgetsmith. Μπορείτε να συνεχίσετε να δημιουργείτε και να προσθέτετε όσα widget θέλετε. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε προσαρμοσμένα widget προσθέτοντας τις δικές σας εικόνες η και κείμενο.

 Widgetsmith

Το Widgetsmith συνοδεύεται από ετήσια και μηνιαία συνδρομή (19,99 $ / 1,99 $) που σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε widget που σχετίζονται με τον καιρό. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση είναι το μόνο που χρειάζεστε για να τρελαθείτε προσαρμόζοντας στην αρχική οθόνη του iPhone σας.

2. Χρώμα Widgets

Το Color Widgets είναι η τέλεια εναλλακτική λύση εάν το Widgetsmith είναι πολύ περίπλοκο για εσάς. Η εφαρμογή έρχεται με μια σειρά πολύχρωμων προκατασκευασμένων widget που είναι εξαιρετικά εύκολο να προσαρμοστούν. Απλώς επιλέξτε ένα μέγεθος, αλλάξτε το στυλ και το χρώμα της γραμματοσειράς, επιλέξτε ένα χρώμα φόντου και απομακρυνθείτε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις δικές σας εικόνες φόντου εάν θέλετε.

Όλα τα widget διαθέτουν επίσης ένα εικονίδιο μπαταρίας με ποσοστό ανάγνωσης, το οποίο είναι ιδανικό για iPhone με Face ID. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να το απενεργοποιήσετε μεταβαίνοντας στο παράθυρο Ρυθμίσεις της εφαρμογής.

 Χρώμα Widgets

Αν σας αρέσουν τα Color Widgets, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση PRO με μια εφάπαξ πληρωμή 3,99 $, η οποία θα ξεκλειδώσει επιπλέον στυλ, σχέδια και προκατασκευασμένα widget.

3. Widgeridoo

Το Widgeridoo κάνει την προσαρμοσμένη δημιουργία widget στο ακραίο σημείο με μια προσέγγιση σχεδιασμού βασισμένη σε μπλοκ. Έχετε μπλοκ για πολλά πράγματα όπως κείμενο, εικόνες, δεδομένα υγείας, γενέθλια, συμβάντα ημερολογίου, μουσική, διευθύνσεις URL JSON και άλλα.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε ένα widget και μπορείτε να στοιβάζετε μπλοκ με οποιαδήποτε σειρά θέλετε. Κάθε μπλοκ έρχεται με τη δική του οθόνη προσαρμογής όπως  για παράδειγμα, το μπλοκ κειμένου που σάς επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, το χρώμα φόντου / προσκηνίου και την ευθυγράμμιση (αριστερά, κέντρο ή δεξιά). Σχεδόν όλα τα μπλοκ σας επιτρέπουν να ορίσετε και τη δική σας εικόνα φόντου.

 Widgeridoo

Το Widgeridoo μπορεί να είναι μάλλον συντριπτικό, αλλά είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε έναν τόνο πληροφοριών σε ένα μόνο widget. Συνδυάστε το με τη λειτουργικότητα στοίβαξης των widget του iOS 14 και μπορείτε να έχετε κυριολεκτικά ό, τι θέλετε σε μερικά widget Widgeridoo.

Ωστόσο, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην Pro έκδοση του Widgeridoo (κοστίζει 3,99 $) για να κάνετε οτιδήποτε εκτός από την προσθήκη περισσότερων από ένα widget στην Αρχική οθόνη.

4. Οδηγός Widget

Το Widget Wizard λειτουργεί παρόμοια με το Widgetsmith και σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα τα δικά σας widget από το μηδέν. Μπορείτε να προσθέσετε συμβάντα ημερολογίου, υπενθυμίσεις, στατιστικά υγείας (όπως βήματα, απόσταση, απόσταση ποδηλασίας κ.λπ.), ρολόγια και ούτω καθεξής και, στη συνέχεια, να τα προσαρμόσετε με χρώματα προφοράς και φόντου.

Λειτουργεί επίσης όπως το Widgeridoo σε κάποιο βαθμό, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε συνδυασμούς widget (ένα μοναδικό widget με πολλούς τύπους δεδομένων). Τα Widgets μπορούν επίσης να διαθέτουν μια «Stat Bar», η οποία αποτελείται από λεπτομέρειες όπως το ποσοστό μπαταρίας και επιλεγμένα στατιστικά στοιχεία υγείας.


Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε 1,99 $ εκ των προτέρων για να ξεκινήσετε τη χρήση του Οδηγού Widget. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης αγορές εντός εφαρμογής, αλλά προορίζονται μόνο για σκοπούς δωρεάς.

5.Photo Widget

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Photo Widget είναι τέλειο αν ο μόνος στόχος σας είναι να προσθέσετε widget με τις δικές σας φωτογραφίες. Επιλέξτε ένα μέγεθος widget, προσθέστε έως και έξι φωτογραφίες και, στη συνέχεια, κολλήστε το στην Αρχική οθόνη μέσω της συλλογής widget. Αν πατήσετε μια φωτογραφία θα την ανοίξει αυτόματα στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Είναι τέλειο αν θέλετε να πασπαλίσετε με μερικές εικόνες για να τις ταιριάξετε με την ταπετσαρία.


Το Photo Widget βρίσκεται εδώ και χρόνια (όπου θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε στο Today View), αλλά με το iOS 14, η χρήση του είναι πιο λογική, καθώς το εγγενές widget φωτογραφιών δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένες φωτογραφίες και σας κοστίζει 0,99 $ εκ των προτέρων.

6.Widget Photobox

Το Photobox Widget είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μικροσκοπικά, μεσαία και μεγάλα widget φωτογραφιών. Η διεπαφή φαίνεται μάλλον χρονολογημένη και σύγχυση, αλλά γίνεται ευκολότερη μόλις περάσετε λίγα λεπτά για τη χρήση της. 


Βασικά, αρχίζετε να στοιβάζετε εικόνες την μια μετά την άλλη όπου μπορείτε επίσης να περικόψετε εικόνες ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο μέγεθος widget ενώ τις προσθέτετε. Το widget Photobox σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ένα μήνυμα επικάλυψης και να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε γωνία του widget.Widget Photobox

Μόλις το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε στη συλλογή widget στο iPhone σας και προσθέστε το επιθυμητό Widget Photobox στην αρχική οθόνη ή στο Today View. Στη συνέχεια, το widget θα περιβάλλει τις εικόνες σας και θα επιλέξει ένα (συμπληρώνεται με το μήνυμα επικάλυψης) μία φορά κάθε 10 λεπτά. 

Βεβαίως, το Photobox Widget είναι μάλλον απλό, αλλά είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην εργαλειοθήκη σας εάν θέλετε να προσαρμόσετε σοβαρά την Αρχική οθόνη σας μαζί με μια εφαρμογή όπως το Widgetsmith.

7. Widget ρολογιού: Προσαρμοσμένη εφαρμογή ρολογιού

Προς το παρόν, υπάρχουν πολλές εφαρμογές widget ρολογιών στο App Store, αλλά το Clock Widget: Custom Clock App (τώρα αυτό είναι ένα γενικό όνομα!) Μας εντυπωσίασε με την εκπληκτική συλλογή των προκατασκευασμένων και προσαρμόσιμων widget ρολογιών.

Τα ενσωματωμένα πρότυπα (αφηρημένα, τρισδιάστατα, φύση κ.λπ.) φαίνονται καταπληκτικά, αλλά απαιτούν να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση Pro. 


Ωστόσο, το σύνολο των προσαρμόσιμων widget που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και σας επιτρέπει να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες φόντου. Υπάρχουν τρεις τύποι για να διαλέξετε και ειναι ο βασικός, ψηφιακός και ο ελάχιστος. Αφού επιλέξετε ένα, μπορείτε είτε να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου είτε να προσθέσετε το δικό σας φόντο, επιτρέποντάς σας να τα συγχωνεύσετε με οποιαδήποτε ταπετσαρία iPhone.

 Clock Widget Custom Clock App

Σίγουρα - μπορείτε να το κάνετε με τις άλλες εφαρμογές δημιουργίας widget σε αυτήν τη λίστα, αλλά το Widget ρολογιού: Η προσαρμοσμένη εφαρμογή ρολογιού που καθιστά όλη τη διαδικασία εύκολη.

8. Ερμίνη

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα widget ημερολογίου που μπορεί να γεμίσει με οποιοδήποτε φόντο το iPhone εκεί έξω, τότε το Ermine είναι η επιλογή σας.  

Βουτήξτε στις ρυθμίσεις του Ermine, ορίστε μια επιλογή για να αλλάξετε το χρώμα του widget και, στη συνέχεια, επιλέξτε οποιοδήποτε από τα προκαθορισμένα χρώματα ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο επιλογής χρώματος φόντου για να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δεκαεξαδικούς κωδικούς για να πετύχετε τα ακριβή χρώματα. Για να προσθέσετε σε αυτό, η επιλογή χρώματος φόντου σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε επίσης την αδιαφάνεια χρώματος.

 Ερμίνα

Το Ermine σάς επιτρέπει να εισάγετε τα widget του ημερολογίου σας σε συνηθισμένα μικρά, μεσαία και μεγάλα μεγέθη. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης πλήρη ενσωμάτωση με την εφαρμογή Ημερολόγια στο iPhone σας, οπότε περιμένετε να είστε πάντα συγχρονισμένοι με τα επερχόμενα συμβάντα ανά πάσα στιγμή.

9. Συντομεύσεις

Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ μακριά για να τραβήξετε την εφαρμογή Συντομεύσεων της Apple, καθώς είναι απευθείας στο ίδιο το iPhone σας  και εάν δεν μπορείτε να τη βρείτε, μπορείτε να τη κατεβάσετε εδώ. Αλλά πώς μπορεί η εφαρμογή Συντομεύσεις να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το iPhone σας; Σας επιτρέπει να αλλάξετε κυριολεκτικά οποιοδήποτε εικονίδιο στην Αρχική οθόνη σας. 

Βασικά, δημιουργείτε μια απλή συντόμευση που σας επιτρέπει να ανοίξετε μια εγκατεστημένη εφαρμογή στο iPhone σας. Αφού προσθέσετε τη συντόμευση στην Αρχική οθόνη, μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο συντόμευσης σε οποιαδήποτε εικόνα της επιλογής σας. 

 Συντομεύσεις

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο iPhone από το iOS 12, αλλά το iOS 14 έχει δώσει αρκετούς λόγους για να αξίζει παραπάνω. Χάρη στα νέα γραφικά στοιχεία της αρχικής οθόνης και στη Βιβλιοθήκη εφαρμογών (όπου μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε τα αρχικά εικονίδια των εφαρμογών), οι άνθρωποι έχουν μεταμορφώσει κυριολεκτικά ολόκληρες αρχικές οθόνες με καταπληκτικούς τρόπους. Χειροποίητα σκίτσα ή εντυπωσιακά σημάδια νέον, κανένας;

10. Pinterest

Διαβάζετε σωστά - Pinterest . Ναι - Το Pinterest δεν σας βοηθά να προσαρμόσετε απευθείας την Αρχική οθόνη, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να βρείτε κάθε είδους τάσεις για τάσεις ταπετσαριών, εξώφυλλα εφαρμογών και έννοιες οργάνωσης.

 Pinterest

Η εφαρμογή έχει σημειώσει τεράστια αύξηση της δημοτικότητας από την κυκλοφορία του iOS 14, επομένως θα πρέπει να σας προσφέρει πολλές ιδέες προς το παρόν. Ξεκινήστε με την αναζήτηση για "ιδέες αρχικής οθόνης iOS 14" για να κάνετε αρχή.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !