Η Apple έχει ενημερώσει την εφαρμογή του Shazam σε iPhone και iPad για την υποστήριξη του iOS 14. Τώρα υποστηρίζονται ακομη δύο νέες λειτουργίες: Picture-in-Picture (PiP εικόνα στην εικόνα) και χτύπημα στο πίσω μέρος του iPhone για να ξεκινήσει αμεσα.  
Δείτε πώς περιγράφεται η ενημέρωση:

Τώρα έχετε νέα εργαλεία για τον προσδιορισμό ενός τίτλου. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Shazam with Picture in Picture για να βρείτε μουσική από βίντεο. Θέλετε να κάνετε το Shazamer πιο γρήγορο; Χρησιμοποιήστε τη νέα λειτουργία Touch iPhone Back για να προσθέσετε μια συντόμευση Shazam.

Για το Picture-in-Picture, πρέπει να κρατήσετε το δάχτυλό σας πατημένο στο κουμπί Shazam έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Auto-Shazam. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να κλείσετε το Shazam και να αρχίσετε να παίζετε ένα βίντεο που περιλαμβάνει μουσική για να μάθετε ποιο είναι το όνομά του. Μια ειδοποίηση θα εμφανιστεί στο επάνω μέρος της οθόνης με το όνομα του καλλιτέχνη και της μουσικής μόλις η αναγνώριση λειτουργήσει καλά.

Για να ξεκινήσετε γρήγορα την αναγνώριση μουσικής του Shazam πατώντας στο πίσω μέρος του iPhone σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Προσβασιμότητα> Αγγίξτε> Αγγίξτε το πίσω μέρος της συσκευής, επιλέξτε "Αγγίξτε δύο φορές" ή "Αγγίξτε τρεις φορές" ανάλογα με το θέλετε και επιλέξτε την επιλογή συντόμευσης Shazam στο κάτω μέρος. Τώρα μπορείτε να πατήσετε το πίσω μέρος του iPhone σας δύο ή τρεις φορές για να ξεκινήσετε γρήγορα το Shazam.

Shazam είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για το iPhone και το iPad.