Square: Ένα νέο χρήσιμο tweak αποκλειστικά από το δικό μας Achille Grecco

0

 

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως το Ελληνικό στοιχείο είναι ισχυρό στη κοινότητα του jailbreak με πολλά δικά μας παιδιά να δημιουργούν αριστουργήματα με πρώτο τον γνωστό Ηλία αλλά και νεότερους προγραμματιστές.   Έτσι σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα εντελώς καινούργιο tweak το Square που μπορεί να φαίνεται απλό και μικρό αλλά είναι εξίσου χρήσιμο αφού δημιουργήθηκε για την εφαρμογή στο iphone μας που χρησιμοποιούμε περισσότερο και είναι το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου.

 Το tweak είναι μια ιδέα του "δικού μας ανθρώπου" του Αχιλλέα Achille Grecco ενός παιδιού που με τις γνώσεις του βοηθά πολλούς εδώ μέσα στο chat του blog μας σε συνεργασία με τον Ιταλό Dev Plat-Ykor.

 Πάμε να δούμε τώρα τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το νέο tweak...

 Μετά την εγκατάσταση του θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις και να διαμορφώσετε το περιεχόμενο του όπως το σχήμα των πλήκτρων αν θα είναι τετράγωνα στρογγυλά ρόμβος η και να τα αφαιρέσετε εντελώς αν θέλετε.

 Επίσης μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα από τη βιβλιοθήκη σας για να βάλετε για  Background στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Όλες τις επιλογές σας που κάνετε στις ρυθμίσεις του tweak μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο χωρίς να φύγετε από τις ρυθμίσεις η να κάνετε επανεκκινήσεις πριν ακόμη τις εφαρμόσετε.

Το tweak Square θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !