Δείτε τις καλύτερες θήκες AirPods Pro που πρέπει να αγοράσετε τώρα

0


Εάν βρίσκεστε στην αγορά με την καλύτερη
θήκη για τα AirPods Pro , τότε μην ψάχνετε άλλο καθώς έχουμε τις εκπληκτικές διαθέσιμες επιλογές εδώ. Αυτές οι θήκες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την προστασία της θήκης φόρτισης AirPods Pro και την αποθήκευσή τους ενώ απολαμβάνετε τη μουσική σας.

Πολλές από αυτές τις καταπληκτικές θήκες AirPods Pro παρέχουν ακόμη και  προστασία σε βαριά ανθεκτικά περιβάλλοντα. Επομένως, σταματήστε να σκέφτεστε να αγοράσετε την καλύτερη θήκη AirPods Pro και αποκτήστε μία από αυτές τις εκπληκτικές επιλογές.

VRS Design Modern για Apple Airpods Pro Case

καλύτερη θήκη AirPods Pro VRS Design Σύγχρονη θήκη AirPods Pro

Εάν είστε πρόθυμοι να προστατεύσετε τα ολοκαίνουργια AirPods Pro, η θήκη για τα Apple AirPods Pro της VRS Design είναι αυτή που πρέπει να αναζητήσετε. Η ιδανική επίστρωση  του ανθεκτικού περιβλήματος TPU παρέχει στο AirPods Pro προστασία από γρατσουνιές, σταγόνες, ακόμη και σκόνη. Ένα σκληρό αλλά εξελιγμένο και κομψό σώμα που ταιριάζει τέλεια στα χέρια σας.  Η διακοπή της θύρας φόρτισης έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να κάνει τη φόρτιση εξαιρετικά εύκολη και βολική. 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα; Μπορεί να φορτιστεί και με άλλους ασύρματους φορτιστές.  

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την προστατευτική θήκη AirPods Pro έναντι 16,52 $ .

SupCase Unicorn Beetle Pro Series  

Καλύτερες θήκες AirPods Pro

Στη συνέχεια, στη λίστα με τις καλύτερες θήκες AirPods Pro είναι η θήκη Unicorn Beetle Pro. Η θήκη UnCorn Beetle Pro Series της AirCods της SupCase, είναι συμπαγής, σκληρή και παρέχει εξαιρετική προστασία από γρατζουνιές και νερά. Αυτή η θήκη με τη σχεδίαση δύο κομματιών την καθιστά εύκολη και γρήγορη για να την ανοίξετε. Επιπλέον, δεδομένου του Carabiner (γάντζου), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια των AirPods Pro. Εσείς απλώς συνδέστε την στη ζώνη σας η στο σακίδιο σας και μετακινηθείτε χωρίς να ανησυχείτε ότι πέφτει από την τσέπη σας

Λόγω του μπροστινού φωτισμού LED, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την κατάσταση φόρτισης, ενώ η τρύπα φόρτισης διευκολύνει τη φόρτιση. Και αν είστε λίγο επιλεκτικοί σχετικά με τη χρήση, για την ανθεκτικότητα της θήκης AirPods, το SupCase παρέχει εγγύηση ενός έτους.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την θήκη AirPods Pro από την SupCase για 14,78 $ 

 Doboli θήκη για τα AirPods Pro

Doboli Συμβατή θήκη AirPods Pro

Η θήκη της Doboli είναι συμβατή με τα Airpods Pro 2019, αλλά δεν είναι συμβατή με τα AirPods 1 και 2. Καλυμμένη με προστατευτικό Silicon, αποτρέπει γρατζουνιές και προσκρούσεις. Περιλαμβάνει επίσης δωρεάν γάντζο Carabiner. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, είναι λείο στην επιφάνεια και είναι ανθεκτικό στη σκόνη.  Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι μην ανησυχείτε, έχει εγγύηση ενός έτους. Οι υπηρεσίες και μετά την πώληση θα διορθώσουν το πρόβλημα σας εντός 24 ωρών. 

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την θήκη AirPods Pro με 4,99 $ .

Θήκη Spigen Rugged Armor για AirPods Pro

Στη συνέχεια, στη λίστα με τις καλύτερες θήκες AirPods Pro είναι η θήκη Rugged Armor της Spigen, η οποία έχει σχεδιαστεί για το AirPods Pro και παρέχει επιπλέον προστασία στο πολύτιμο AirPods Pro. Ο στιβαρός σχεδιασμός και η συμπαγής κατασκευή της είναι ένας εξαιρετικό αμορτισέρ στα κτυπήματα.

Ένα μπρελόκ σας διευκολύνει να το μεταφέρετε μαζί σας σε διαφορετικές περιπτώσεις, είτε εργάζεστε, στο γυμναστήριο ή και στην πεζοπορία! Μπορείτε επίσης να το φορτίσετε ασύρματα με οποιονδήποτε άλλο φορτιστή. Διαθέτει επίσης ορατό φως LED για γρήγορο έλεγχο της κατάστασης φόρτισης. Επιπλέον, η θήκη AirPods Pro της Spigen διαθέτει μια προεγκατεστημένη κολλητική ταινία που της παρέχει πρόσθετη υποστήριξη. Η εγγύηση περιλαμβάνει επίσης και την αντικατάσταση ταινιών.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την θήκη Spigen για το AirPods Pro έναντι 14,78 $ .

Θήκη Elago AW5 Airpods Pro

Cool AirPods Pro θήκες

Η θήκη AW5 AirPods Pro της Elago έχει διαφορετική και μοναδική σχεδίαση σαν κονσόλας χειρός. Αυτή η θήκη που υποστηρίζει τα AirPods Pro είναι συμβατή και με ασύρματη φόρτιση. 

Ευέλικτη αλλά σταθερή, η θήκη είναι κατασκευασμένη με ανθεκτικό περιβλήμα σε κραδασμούς  με υλικό σιλικόνης, ενώ το επιπλέον στρώμα το προστατεύει και από γρατσουνιές. Επιπλέον, το αντιολισθητικό της σώμα σας δίνει μια  ισχυρή λαβή. Το μπρελόκ έχει σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματικο και εύκολο στη μεταφορά. Μιλώντας για εγγύηση, η Elago υπόσχεται επιστροφή χρημάτων 30 ημερών και αντικατάσταση 1 έτους. 

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν τη θήκη ρετρό κονσόλας παιχνιδιών AirPods Pro από την Elago για 13 ευρω $ .

Caseology Vault για Apple Airpods Pro Case

Best AirPods Pro Cases Caseology Vault

Τελευταία αλλά σίγουρα δεν είναι λιγότερο καλή στη λίστα των θηκών AirPods Pro είναι αυτη από την Caseology.Η Caseology's Vault, συμβατη με το AirPods Pro, είναι μια άλλη εξίσου καλή επιλογή για την προστασία του AirPods Pro. Η στιβαρή της υφή και το ανθεκτικό σώμα καθώς και η κολλητική ταινία έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν καλό κράτημα. Το όμορφα σχεδιασμένο σώμα της είναι ένα εξαιρετικό αμορτισέρ και εμποδίζει και την είσοδο σκόνης. Και αν θέλετε να το μεταφέρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, απλώς συνδέστε το μπρελόκ με το σακίδιο ή την τσάντα σας και είστε έτοιμοι. Όπως και άλλες θήκες AirPods Pro, η Caseology's Vault είναι επίσης συμβατό με ασύρματη φόρτιση και έρχεται με μαζι το Carabiner. 

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την θήκη AirPods Pro από την Caseology απο 9,13 $ .

Αυτές είναι οι καλύτερες θηκες AirPods Pro που επιλέξαμε με χρήματα. Τώρα που γνωρίζετε για διάφορες θήκες Airpods Pro, επιλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !