Η Apple έστειλε τις προσκλήσεις για μια ομιλία που προγραμματίστηκε για τις 13 Οκτωβρίου 
και ειναι σίγουρο πως αυτή θα είναι μια ευκαιρία για να ανακαλύψουμε το iPhone 12. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στο διαδίκτυο,
όπως η κεντρική παρουσίαση τον Σεπτέμβριο
Το σύνθημα «Γεια, ταχύτητα» αναφέρεται στο 5G; Ή το Α14; Ή και τα δύο?

Τα νέα iPhone παρουσιάζονται συνήθως τον Σεπτέμβριο, αλλά η κατάσταση είναι διαφορετική φέτος λόγω του Covid-19. Έτσι, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει αυτή τη φορά ένα iPhone 12 mini 5,4 ιντσών, ένα iPhone 12 6,1 ιντσών, ένα iPhone 12 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 12 Pro Max 6,7 ιντσών. Όλα θα έχουν οθόνη OLED, υποστήριξη 5G και το τσιπ A14.

Από την πλευρά του σχεδιασμού, τα νέα iPhone θα πρέπει να έχουν τα σχήματα του iPhone 4 και του iPad Pro, δηλαδή ίσια άκρα και όχι πλέον στρογγυλεμένα άκρα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν όλα τα μοντέλα θα επηρεαστούν ή μόνο μερικά.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Apple θα πρέπει να περιμένουμε να κάνει άλλες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της ομιλίας .Η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει τους ανιχνευτές αντικειμένων AirTags, τα ακουστικά AirPods Studio, μικρότερο και φθηνότερο ασύρματο φορτιστή τύπου HomePod και AirPower. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούσαν επίσης να κοινοποιηθούν και για τα  Apple Silicon Macs. Και φυσικά, η Apple θα μπορούσε να έχει κάποιες ακομη εκπλήξεις για εμάς.

Τα λέμε στις 13 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. ...Η βασική παρουσίαση θα μεταδοθεί στον ιστότοπο της Apple και μπορεί να παρακολουθηθεί ζωντανά και στο blog μας