Εφαρμογή iPhone Clips 3.0

Το Clips 3.0 προσφέρει μια απλοποιημένη διεπαφή με ταχύτερη πρόσβαση στα εφέ. Στο iPad, η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον οριζόντιο προσανατολισμό και Scribble με το Apple Pencil. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για το ποντίκι και το trackpad. Η νέα έκδοση των κλιπ επιτρέπει επίσης στους χρήστες να τραβούν βίντεο σε πολλές μορφές εικόνας, συμπεριλαμβανομένων οριζόντιων και κάθετων.

Στο iPhone, το Clips δημιουργεί ένα νέο έργο βίντεο σε αναλογία διαστάσεων 16: 9 από προεπιλογή. Στο iPad, ο προεπιλεγμένος λόγος διαστάσεων είναι 4: 3. Αυτό ειναι δυνατό να το αλλάξετε στις επιλογές.

Κλιπ 3.0 εφαρμογή iPhone και iPad

Επιπλέον, η εφαρμογή χειρίζεται σωστά την εγγραφή βίντεο HDR με τις κάμερες του iPhone 12. Αυτό θα παρέχει περιεχόμενο με πιο ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερη αντίθεση. Επιπλέον, η Apple έχει προσθέσει οκτώ νέα αυτοκόλλητα, έξι ακόμη βέλη και σχήματα και 25 νέους ήχους που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με τη διάρκεια του βίντεο.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν από το App Store για iPhone και iPad. Σύμφωνα με την Apple, το Clips έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές δημιουργίας βίντεο στο iOS . Και ο κατασκευαστής μας διαβεβαιώνει πως  «εκατομμύρια έργα εκτελούνται κάθε μέρα με αυτό» .