Το Facebook Messenger αλλάζει εικονίδιο και προσθέτει νέες δυνατότητες

0


Το Facebook ανανεώνει σήμερα την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger.
Στην νέα έκδοση θα δούμε  σε ένα νέο εικονίδιο και άλλες καινούργιες δυνατότητες.

Αντίο μπλε εικονίδιο, με έναν τρόπο για ένα συνδυασμό μεταξύ μπλε, μοβ και πορτοκαλί / κόκκινο. Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ αυτού του εικονιδίου και αυτής της εφαρμογής του Instagram. Εξάλλου, και τα δύο ανήκουν στο Facebook. Μπορούμε να προσθέσουμε ότι το κοινωνικό δίκτυο συγχώνευσε πρόσφατα τα ιδιωτικά μηνύματα του Messenger και του Instagram . Αρκεί να πούμε ότι οι δύο υπηρεσίες είναι πιο κοντά από ποτέ.

«Το νέο μας λογότυπο αντικατοπτρίζει μια μετατόπιση στο μέλλον των μηνυμάτων, μια πιο δυναμική, διασκέδαση και ενσωματωμένος τρόπος για να μείνετε σε επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας , » το Facebook αναφερει .

IG Lifestyle

Η ενημέρωση είναι επίσης μια ευκαιρία να έχετε το δικαίωμα σε νέα θέματα και εξατομικευμένες αντιδράσεις. Αργότερα θα υπάρχουν αυτοκόλλητα selfie και λειτουργία εξαφάνισης ώστε οι συζητήσεις… να εξαφανιστούν όταν το ζητήσουμε.

Το Facebook λέει ότι θέλει τους χρήστες του Messenger να διασκεδάζουν με τις συνομιλίες τους. Για αυτόν τον λόγο προστίθενται διάφορα νέα χαρακτηριστικά με την πάροδο του χρόνου. 


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !