Κάντε λήψη της ταπετσαρίας της παρουσίασης Hi, Speed ​​

0


Η εκδήλωση για το iPhone 12 της Apple
είναι πολύ κοντά. Εάν είστε τόσο ενθουσιασμένοι με τη νέα εκδήλωση για τα iPhone , τότε θα λατρέψετε και το iPhone 12 Event Wallpapers για iPhone.   Αυτές οι ταπετσαρίες είναι εμπνευσμένες από το γραφικό της πρόσκλησης της εκδήλωσης Apple Hi, Speed ​​iPhone 12 που έχει ανακοινώσει η Apple στον ιστότοπό της και στις σελίδες ζωντανής ροής.

Οι ταπετσαρίες έχουν δημιουργηθεί από έναν από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές ταπετσαριών του @ ARZ2014 . Ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικές παραλλαγές της ταπετσαρίας, μία με το λογότυπο της Apple και μία χωρίς αυτό. Και τα δύο φαίνονται υπέροχα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ό, τι προτιμάτε περισσότερο.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις ταπετσαρίες για όλα τα μοντέλα iPhone, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 11 Pro Max iPhone 11 Pro, iPhone 11 ή παλαιότερων. Διατίθενται επίσης ταπετσαρίες κατάλληλης ανάλυσης για iPhone 8, iPhone 8 Plus και συσκευές παρόμοιου μεγέθους.

Για να αποθηκεύσετε αυτές τις ταπετσαρίες στη συσκευή σας, απλώς πατήστε παρατεταμένα. Μόλις αποθηκευτούν στη συσκευή σας, απλώς αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές μέσω της εφαρμογής Φωτογραφίες και εφαρμόστε τις ως ταπετσαρία της συσκευής.


 




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !