Λήψη αποκλειστικών ταπετσαριών του iOS 14.2 για iPhone και iPad

0


Η επερχόμενη ενημέρωση του iOS 14.2 φέρνει 8 νέες ταπετσαρίες που διατίθενται σε φωτεινά και σκοτεινά θέματα.
Ενώ η Apple θα μας δώσει τις ταπετσαρίες στο iOS 14.2 όταν αυτή η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για το κοινό, εσείς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις αποκλειστικές ταπετσαρίες αυτήν τη στιγμή. 
Εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, μπορείτε να κατεβάσετε τις ταπετσαρίες του iOS 14.2 από τώρα. Οι εικόνες ταπετσαρίας είναι διαθέσιμες σε πλήρη υψηλή ανάλυση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε συσκευή iOS, συμπεριλαμβανομένων iPhone, iPad ή iPod touch.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ταπετσαρίες του iOS 14.2 σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 12 και iPhone 12 Pro που κυκλοφόρησαν πρόσφατα μαζί με τα iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS, iPhone XS Pro, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus και παλαιότερα.

Για να αποθηκεύσετε αυτές τις εικόνες, πατήστε παρατεταμένα την ταπετσαρία που θέλετε να κατεβάσετε και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε την εικόνα στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών της συσκευής σας. Μόλις αποθηκευτεί η εικόνα, μπορείτε να την ορίσετε ως ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος και αρχικής οθόνης.

















Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !