Οι πρώτες δοκιμές του iPhone 12 και iPhone 12 Pro ειναι πολύ καλές, αλλά προσέξτε την αυτονομία με το 5G

0


Έφτασαν οι πρώτες δοκιμές των iPhone 12 και iPhone 12 Pro.
Η Apple παρέχει αντίγραφα κινητών στα μέσα ενημέρωσης για λίγες ημέρες και αυτή είναι μια ευκαιρία να δούμε ποιες είναι οι απόψεις τους για το νεο iphone. 
Γενικά, οι κριτικές είναι θετικές. Ο νέος σχεδιασμός ειναι στα θετικά, όπως και η βελτίωση για την μεριά της φωτογραφίας. Η υποστήριξη για το 5G θεωρείται επίσης κάτι θετικό, αλλά η διαθεσιμότητα του δικτύου μέχρι σήμερα περιορίζει το ενδιαφέρον του. Προφανώς, αυτό θα βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου με την εγκατάσταση πολλών κεραιών.

Δοκιμές iPhone 12 και iPhone 12 Pro

Για το The Verge , το iPhone 12 είναι ίσως πιο ενδιαφέρον από το iPhone 12 Pro. Φυσικά, αυτό το μοντέλο είναι λίγο πιο premium, αλλά η προστιθέμενη αξία του είναι περιορισμένη για το ευρύ κοινό. Το iPhone 12 Pro είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους λάτρεις των φωτογραφιών, ειδικά με τον πρόσθετο αισθητήρα φωτογραφιών και το σαρωτή LiDAR. Όσον αφορά το 5G, το The Verge λέει ότι η μπαταρία ειναι λίγο στα αρνητικά και το iPhone θερμαίνεται όταν χρησιμοποιείται με 5G. Αυτό φαίνεται περισσότερο  με 5G κάτω από τα 6 GHz (αυτό θα υπάρχει στη Ελλάδα - Ευρώπη  όταν..).

Για το CNET , οι ταχύτητες του 5G διαφέρουν πολύ. Ωστόσο, ο ιστότοπος αναγνωρίζει ότι υπάρχει περισσότερη πιθανότητα ότι πρόκειται για ζήτημα με τους παρόχους και όχι για στο ίδιο το iPhone.

Για το Wall Street Journal , η υποστήριξη για το 5G στο iPhone 12 δεν είναι πραγματικά κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στην αγορά. Από την άλλη πλευρά, ο σχεδιασμός και η ποιότητα των φωτογραφιών αποτελούν ένα βασικό παράγοντα.

Για το CNN , το τμήμα φωτογραφίας είναι εξαιρετικό. Ωστόσο, μερικές λήψεις που έχουν ληφθεί με το iPhone 11 Pro και το iPhone 12 Pro είναι πολύ παρόμοιες. Μερικές φορές είναι δύσκολο να δούμε μια αισθητή διαφορά.

Νυχτερινή φωτογραφία με το iPhone 12 Pro

Νυχτερινή λήψη με το iPhone 12 Pro R

Ημέρα φωτογραφίας με το iPhone 12 Pro

Για το Pocket-Lint , η βελτίωση των φωτογραφιών με το iPhone 12 σε σύγκριση με το iPhone 11 είναι ευπρόσδεκτη. Η δυνατότητα χρήσης όλων των τεχνολογιών της Apple σε όλους τους αισθητήρες είναι επίσης ένα ευπρόσδεκτο σημείο.

Για την κριτικη του τσιπ A14 προσφέρει πραγματικά μεγαλύτερη ισχύ. Οι εφαρμογές ανοίγουν γρηγορότερα και τα παιχνίδια φορτώνουν γρηγορότερα. «Το iPhone 12 είναι τόσο ισχυρό που κανένα τηλέφωνο Android δεν το πλησιάζει », λέει ο ιστότοπος.

Φωτογραφίες με τους νέους αισθητήρες

Το TechCrunch παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το iPhone 11 Pro και το iPhone 12 Pro.

Φωτογραφία iPhone 11 Pro έναντι iPhone 12 Pro

Φωτογραφία πορτρέτου ενός σκύλου

Νυχτερινή φωτογραφία ενός ατόμου από πίσω

Παιδική φωτογραφία

Νυχτερινή φωτογραφία

Για το Engadget , η μετάβαση από ένα iPhone 11 σε ένα iPhone 12 μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Αυτό είναι λιγότερο μεταξύ στο iPhone 11 Pro και iPhone 12 Pro. Μόνο η οθόνη OLED αντί της οθόνης LCD στο iPhone 12 είναι ένα ενδιαφέρον σημείο.

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !