Η Apple άλλαξε πρόσφατα το κουτί των iPhone της.
Είναι πλέον πιο συμπαγής για έναν απλό λόγο αφού δεν υπάρχει φορτιστής ή ακουστικά. Παρεμπιπτόντως, δεν είναι μόνο για το iPhone 12. Ακόμη και τα άλλα iPhone που πωλούνται (όπως το iPhone 11) έχουν επίσης και εκείνα αυτό το νέο μικρο κουτί.  
Το YouTuber Rjey αγόρασε ένα νέο iPhone 11 και μας δείχνει το νέο αυτό κουτί. Ο Rjey εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να μας δώσει μια επισκόπηση και να τη συγκρίνει με τα άλλα κουτιά. Όπως μπορούμε να δούμε, υπάρχει πράγματι μια αξιοσημείωτη διαφορά από τα προηγούμενα μοντέλα. Η Apple περιλαμβάνει μόνο ένα αυτοκόλλητο τώρα, σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα.

Όσον αφορά το περιεχόμενο, είναι εύκολο να το δείτε. Η Apple προσφέρει το iPhone, το καλώδιο USB-C to Lightning, τις οδηγίες, ένα αυτοκόλλητο και το εξάρτημα για να ανοίξει το συρτάρι που είναι για την κάρτα SIM.

Αυτό το νέο κουτί είναι για τα iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone SE (2020) και iPhone XR. Ωστόσο, ενδέχεται και να πάρετε την παλιά μορφή κουτιού αν αγοράσετε ένα νέο μοντέλο σήμερα. Όλα εξαρτώνται από το απόθεμα και την αποθήκη από την οποία προέρχεται το iPhone.

Ως υπενθύμιση, η Apple λέει ότι έχει αφαιρέσει το φορτιστή και τα ακουστικά από το κουτί για χάρη του περιβάλλοντος. Μερικοί πιστεύουν ότι αυτός είναι κυρίως ένας τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων , καθώς η προσθήκη του 5G έχει αρκετό κόστος στο iPhone 12.