Πώς να προσθέσετε διαφανή widget στην αρχική οθόνη του iPhone

0



Το iOS 14 κανονικά δεν επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν διαφανή widget στην αρχική οθόνη του iPhone.
Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια μοναδική και μινιμαλιστική διάταξη της αρχικής οθόνης, σας υπάρχει τρόπος. 

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Clear Spaces από το App Store για να προσθέσετε διαφανή widget στην αρχική οθόνη.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να προσθέσετε όμορφα widget και των τριών μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων μικρών, μεσαίων και μεγάλων. Αυτό σας δίνει πλήρη ελευθερία για τη δημιουργία της τέλειας διάταξης της αρχικής οθόνης.

Εκτός από την προσθήκη διάφανων widget, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε χρήσιμες πληροφορίες πάνω από τα διάφανα widget.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την εφαρμογή και πώς να τη χρησιμοποιήσετε…

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να εκτελείτε iOS 14 ή μεταγενέστερη έκδοση στο iPhone ή το iPod touch για να λειτουργήσει αυτό.

Βήμα 1: Πρώτα απ 'όλα, κατεβάστε την εφαρμογή Clear Spaces από το App Store για 1,99 $.

Βήμα 2: Μετά τη λήψη της εφαρμογής, πατήστε παρατεταμένα στην αρχική οθόνη για να εισέλθετε στη λειτουργία κουνήματος.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα δεξιά στην κενή αρχική οθόνη και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία και, στη συνέχεια, επαναλάβετε το βήμα 1-3.

Βήμα 4: Τώρα ξεκινήστε την εφαρμογή Clear Spaces και πατήστε στο στιγμιότυπο οθόνης της Λειτουργίας φωτισμού. Επιλέξτε το στιγμιότυπο οθόνης λειτουργίας φωτισμού. Στη συνέχεια, πατήστε στο στιγμιότυπο οθόνης σκοτεινής λειτουργίας και επιλέξτε το στιγμιότυπο οθόνης σκοτεινής λειτουργίας.

Βήμα 5: Πατήστε στο κουμπί Ανανέωση όλων των Widget που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ενότητα στιγμιότυπων οθόνης και βγείτε από την εφαρμογή Clear Spaces.

Βήμα 6: Τώρα αγγίξτε παρατεταμένα οπουδήποτε στην αρχική οθόνη για να εισέλθετε σε λειτουργία αλλαγών και πατήστε το κουμπί '+' από την επάνω αριστερή γωνία.

Βήμα 7: Από την οθόνη widget αναζητήστε την εφαρμογή Clear Spaces και, στη συνέχεια, προσθέστε widget Small, Medium ή Large στην αρχική οθόνη.

Βήμα 8: Μετακινήστε το στο σωστό σημείο στην αρχική οθόνη με κίνηση και απόθεση. Εάν η ταπετσαρία δεν είναι ευθυγραμμισμένη με το widget, πατήστε παρατεταμένα το widget και πατήστε Επεξεργασία widget.

Βήμα 9: Επιλέξτε τη σωστή θέση και βγείτε από το μενού Επεξεργασία Widget.

Βήμα 10: Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για όσα widget θέλετε να προσθέσετε.

Εκτός από το να επιτρέπεται στους χρήστες να προσθέτουν διαφανή ή καθαρά γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη iPhone, η εφαρμογή Clear Spaces διαθέτει επίσης χρήσιμες επιλογές πληροφοριών που μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω από το καθαρό widget.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αναλογικών και ψηφιακών ρολογιών, ημερομηνίας, προσαρμοσμένου κειμένου κ.λπ. Μπορείτε να προσθέσετε επιλογές πληροφοριών εισάγοντας τη λειτουργία "Επεξεργασία Widget" και πατώντας στο κουμπί Επιλογές πληροφοριών. Στη συνέχεια, από την επόμενη οθόνη επιλέξτε τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται στο widget σας.



 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !