Υπάρχουν τέσσερα βίντεο στον λογαριασμό TikTok της Apple , όλα που σχετίζονται με το iPhone 12 mini. Οι δημοφιλείς χρήστες της πλατφόρμας «μεταμορφώνουν» αντικείμενα από το κανονικό σε μίνι μέγεθος, για να συνδεθούν με το τηλέφωνο. Οι δημιουργοί είναι οι Jessica Wang, Julian Bass, Kevin Parry και Zach King. Η Apple δημιούργησε ακόμη και ένα hashtag για την περίσταση: #makeitmini (κάντε το μικρό).

Όλα τα βίντεο στο λογαριασμό TikTok της Apple δείχνουν ότι τα αντικείμενα γίνονται μικρά. Το τέλος είναι το ίδιο σε κάθε βίντεο: ένα iPhone 12 Pro «μετατρέπεται» σε iPhone 12 mini. «Το iPhone 12 mini είναι εδώ. Εγγραφείτε στην πρόκληση και #makeitmini », λέει η Apple στο προφίλ της.

Το πιο δημοφιλές βίντεο των τεσσάρων είναι ο Zach King με 1,3 εκατομμύρια προβολές. Πρέπει να σημειωθεί εν συντομία ότι η Apple απενεργοποίησε τα σχόλια, όπως και στο κανάλι της στο YouTube.

Ο λογαριασμός TikTok της Apple έχει έως σήμερα 337.800 συνδρομητές. Δεν είναι πολύ όταν συγκρίνουμε με τον Charli D'Amelio. Ο 16χρονος έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια συνδρομητές. Άλλοι δημοφιλείς χρήστες έχουν δεκάδες εκατομμύρια συνδρομητές ο καθένας.