Η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη από το PlayStation Store για τα PS4 και PS5.
Έρχεται
λίγες μόλις μέρες μετά την έκδοση για το Xbox One, το Xbox και Xbox Σειρά X Σειρά S

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η λειτουργικότητα είναι η ίδια. Η Apple υπογραμμίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε το Apple TV + απευθείας από την εφαρμογή σε PS4 και PS5. Μπορείτε να βρείτε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ από την υπηρεσία ροής. Εάν έχετε μια τρέχουσα συνδρομή, μπορείτε να συνδεθείτε με το Apple ID σας. Διαφορετικά, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εγγραφείτε για 4,99 € / μήνα.

Εκτός από την πρόσβαση στο Apple TV +, η εφαρμογή Apple TV σάς επιτρέπει να αγοράζετε ή να νοικιάζετε ταινίες και σειρές που είναι διαθέσιμες στο iTunes Store. Είναι επίσης δυνατή η προβολή του περιεχομένου που έχει ήδη αγοραστεί σε άλλη συσκευή. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εγγραφείτε σε ορισμένα κανάλια (Κανάλια του Apple TV).

Η εφαρμογή Apple TV σε PS4 και PS5 διατίθεται δωρεάν για λήψη. Μπορείτε να την κατεβάσετε τώρα από το PlayStation Store.

Για την ενημέρωση, το PS5 και το PS5 Digital Edition διατίθενται σήμερα ακόμη σε μερικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Θα πρέπει να περιμένετε έως τις 19 Νοεμβρίου για να το αγοράσετε στη Ελλάδα και σε άλλες χώρες.